Tävling! Dagens trick 11 – ”Städa”

Nu är det dags för nästa trick! Hoppas att ni är redo för en ny utmaning! Nu är vi uppe i hela 401 medlemmar i Facebookgruppen! När förra tricket startade var vi 194 så nu har vi dubblerats. Underbart att så många hakar på vårt ambitiösa, glada kompisgäng på Fejjan  :razz: Gå bara in på Facebook och sök ”Freestylehundars Dagens Trick” och klicka gå med i gruppen om ni inte redan gjort det ;-)

Denna omgångens trick går i servicetrickens tecken! Tänkte att det är kul att alternera lite mellan freestyle- och servicetricks och samtidigt inte göra ännu ett tasstrick på raken. Sen så är det ju så att nästan alla tricks över huvud taget är ett freestyletricks om fantasin tillåter. Jag har filmat hela processen och varje del och stegring av tricket med Charlie, Magic och Haven. Behöver ni mer hjälp och vägledning så tveka inte att hojta till i Facebookgruppen så andra som kanske har samma strul kan få hjälp ;-). Ord jag använder för detta är ”städa” för hela tricket på Haven och ”plocka upp” samt ”lägg i lådan” på Charlie.

Lite allmän info om Dagens trick 11:

  • Målet är att hunden självständigt ska kunna plocka upp 3 valfria saker från golvet och lägga i en låda  ;-) När tricket är färdigt så ska du vara stående minst ca 50 cm från lådan och inga handhjälper alls är målet, utan här gäller ord och ett genomarbetat samarbete i tricket  :smile: Du får belöna när hunden har lagt i minst 2 saker i sin leksakslåda.
  • Minst 3 deltagande för att tävlingen ska genomföras
  • Tävlingen avslutas den 18:e februari, alltså om 4 veckor.
  • För att få chans att vinna vill jag ha en film på det färdiga tricket + att ni meddelar att ni är med och tävlar i eran egna blogg/hemsida/Facebook
Här har ni vår egengjorda träningsvideo!  :mrgreen:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=drjJvM4cc5g]

…Priset för detta trick blir…

Reseset ”Dog on tour” Nylon 1,5 kg!

Reseset ”Dog on tour” Nylon 1,5 kg!

”Reseset ”Dog on tour” Nylon är en fodertunna i nylon som rymmer 1,5 kg torrfoder. Fodertunnan skyddar maten från fukt och gör att fodret håller sig fräscht länge. Fodertunnan är perfekt att ha med sig på resan. Axelremmen gör den lätt att bära på resan och det medföljer även en hopvikbar nylonskål som rymmer 1,8 liter mat eller vatten.”

Perfekt nu när tävlingsäsongen närmar sig med stormsteg och man kanske behöver ta med sig lite mat på resan!

Klara…Färdiga…TRÄNA   :grin:

Lycka till!

2 svar på “Tävling! Dagens trick 11 – ”Städa””

  1. Började med det här precis innan detta inlägget och det ska bli väldigt roligt med att äntligen få lära detta tricket! Har alltid velat, men inte orkat ta upp det med hunden, men nu ska hon allt lära sig detta! 😀

  2. Pingback: Freestylehundars Dagens Trick #11 « HumleSpunk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *