Hoppinne nr 2 för Wonder i hamn!

Agilitytävling igen och denna gång var det samma arena som sist och dubbla hoppklasser för mig och Wonder! 😀

Först ut var Hoppklass 1A där vi drog på oss en disk redan efter hinder tre då hon tyckte att en dold tunnelingång var oerhört lockande att ta trots mitt ambitiösa rop efter hennes 😂 I övrigt så kändes hon superfin! Vi hade en miss i slalom där hon hoppade in i andra porten. Dock var det en kombination vi aldrig tränat förut där hon skulle komma in från hög fart i en lång raksträcka och svänga tight 90 grader åt vänster in i slalom.

Hoppklass 1A

Sen var det dags för hoppklass 1B och nu kändes det som att hon fått blåsa ur sig de värsta tokerierna 😆 Loppet kändes väldigt mjukt och med flyt! Enda platsen det var ett litet missförstånd på var i slutet där Wonder trodde att hon skulle svänga höger mot ett hopphinder och vi fick oss en liten ”fulsnurr”, men i övrigt mycket nöjd! Resultatet blev en 2:a placering och vår andra pinne i Hoppklass 1! 🤩

Hoppklass 1B

Nu behöver vi bara en pinne till innan vi är upp i klass 2! Måste se till att få ordning på hennes RC också så vi kan starta i agilityklass i vår/sommar 💪 Nu laddar vi om för mer tävling i helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *