Tävling! Dagens trick 12 – ”Vänd”

Nu är det dags för nästa trick! Hoppas att ni är redo för en ny utmaning! Nu är vi uppe i hela 568 medlemmar i Facebookgruppen! När förra tricket startade var vi 369! Underbart att så många hakar på vårt ambitiösa, glada kompisgäng på Fejjan  :razz: Gå bara in på Facebook och sök ”Freestylehundars Dagens Trick” och klicka gå med i gruppen om ni inte redan gjort det ;-)

Denna omgångens trick går i freestyletrickens tecken! Tänkte att det är kul att alternera lite mellan freestyle- och servicetricks och variera från omgång till omgång så mycket det bara går 😉 Sen så är det ju så att nästan alla tricks över huvud taget är ett freestyletricks om fantasin tillåter. Detta trick fungerar som ett avancerat freestyletrick men är även helt suverän att ha om man tränar tävlingslydnad och vill kolla av att hunden verkligen lyssnar och kan skilja på kommandona i fjärrdirigeringen!  Jag har filmat hela processen och varje del och stegring av tricket med hjälp av Oskar, Charlie, Magic och Haven. Behöver ni mer hjälp och vägledning så tveka inte att hojta till i Facebookgruppen så andra som kanske har samma strul kan få hjälp ;-). Ord jag använder för detta är ”vänd”  eller ”vänd ooom” om jag vill vara extra tydlig 😉

Lite allmän info om Dagens trick 12:

 • Målet är att hunden självständigt ska kunna vända på stället, stå med svansen mot dig och blicket rakt framåt  ;-) När tricket är färdigt så ska du vara stående minst 1 meter från hunden och inga handhjälper eller matskål att stirra på framför för hunden alls är målet, utan här gäller ord och ett genomarbetat samarbete i tricket  :smile: Du får belöna när hunden har vänt sig och stirrat rakt framåt i ca 3-5 sekunder.
 • Minst 3 deltagande för att tävlingen ska genomföras
 • Tävlingen avslutas den 25:e mars, alltså om 4 veckor.
 • För att få chans att vinna vill jag ha en film på det färdiga tricket + att ni meddelar att ni är med och tävlar i eran egna blogg/hemsida/Facebook
Här har ni vår egengjorda träningsvideo!  :mrgreen:
…Priset för detta trick sponsrat av Djurhälsobutiken.se blir…

Adaptil Doftavgivare!

Adaptil Doftavgivare kan användas för att kontrollera och förebygga så att valpen och den vuxna hunden inte upplever rädsla och oro. Adaptil. innehåller hundens lugnande feromon.Feromoner är doftsubstanser som alla däggdjur utsöndrar för att kommunicera ordlöst till sina artfränder. Från och med januari 2012 bytte D.A.P namn till Adaptil.

Användning

 • Överdrivet slickande
 • Överdrivet skällande
 • Tillvänjning till nya miljöer eller nytt hem
 • Smällare och fyrverkerirädsla
 • Separationsrelaterade problem
 • Uträttande av behov inomhus

För mer info om priset klicka HÄR

Sponsor till Dagens Trick är den superbra portalen och webshoppen Djurhälsobutiken.se!

Djurhälsobutikens mål är att underlätta för djurägare genom att ha ett brett sortiment och erbjuda hemleverans. Djurhälsobutiken startades av samma gäng som startade hälsoportalen Veterinaren.nu. Det medför att vi kan erbjuda dig möjligheten att ställa frågor om vårat sortiment innan och efter ditt köp.

Välkomna in!

Tänkte att detta kunde vara ett väldigt bra pris då Valborg och de jäkla fyrverkerierna inte är alltför långt borta när dagens trick 12 är avslutad!

Eftersom jag är så överväldigat lycklig över den underbara responsen på ”Dagens Trick” så slår jag till och lottar ut hela FYRA VINNARE i denna omgång av tävlingen!!!!! 😀 😀 😀

Klara…Färdiga…TRÄNA   :grin:

Lycka till!

5 svar på “Tävling! Dagens trick 12 – ”Vänd””

 1. Pingback: Dagens trick |

 2. Pingback: Om äntligen | Bara om Fias flock

 3. Pingback: Februaris utmaning! | Evis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *