Nominerad till en av Sveriges bästa hundbloggar!!!

Ett MYCKET glädjande mail damp ner i min inkorg igår! Freestylehundar.se har blivit nominerad till en av Sveriges bästa hundbloggar!!!   

”Rasmus heter jag och har fått ett uppdrag att leta fram de mest intressanta och bästa hundbloggarna i Sverige. Jag kan nu med stolthet säga att din blogg (http://freestylehundar.se/) har nu blivit nominerad till en av Sveriges 100 bästa hundbloggar av oss här på Häromi (http://www.haromi.se/).”

Och såhär beskrivs bloggen på hemsidan:

Susanne, som driver bloggen Freestylehundar, är en tjej som älskar hundar. Hon har själv fem härliga fyrbenta familjemedlemmar som hon aktivt tränar och tävlar med i hundsporterna lydnad, bruks, agility och freestyle. I bloggen får vi följa med i deras aktiva liv!

Så underbart roligt att få veta! Jag skriver såklart mest denna blogg för mig själv för att få föreviga mina minnen tillsammans med världens bästa fyrbenta varelser; hundarna. Men att få veta att andra läser min blogg, känner de får ut något av den och att den t.om anses vara av bra kvalité och intressant ur andras synvinkel än min egen gör mig bara så varm inombords, och nu känner jag mig motiverad till tusen att trappa upp bloggandet mer!

100hundbloggar

Annat som har hänt i veckan är att Astra börjat en agilitykurs. Den är förvisso bara på ett par tillfällen, men oj vad bra och nyttigt detta känns! Så den startade alltså igår och då la vi på fokus på linjer, släpp/fart och självständighet. Astra hade så jädrans roligt, ingen tvekan på att det blir agilitytjej av denna ferrari! Ska filma nästa träningspass så ni kan följa oss lite på den fronten också 😉

Taggad tant! Första steget inför en förhoppningsvis fantastiskt rolig agilitykarriär 😀

Efter kursen som var under morgonen for vi hem så jag kunde ta resten av flocken på långpromenad i skogen så alla skulle bli någorlunda trötta och nöjda för samma dag skulle bästisarna Eboni och Tempo över till oss på en sleepover! Allt har gått finfint! Det roligaste var nog Haven som ääääälskar att leka med sin plastbrorsa Tempo! Det första han gjorde när de såg varandra var att springa och hämta en leksak och trycka upp den i käften på honom!

Bästa vännerna Haven och Tempo!

Vi kan även dela på våra tuggben och tugga tillsammans. Delad glädje är dubbel glädje <3

Mina mysiga sängkamrater för natten

Väckarklockan plingade 06.00 och det var bara att göra sig i ordning för jobbet. Så mysigt med sällskap medan man står och sminkar sig! Mina brukar bara sucka och passa på att lägga sig i min säng så fort den är ledig 😉

Efter jobbet promenerade vi, busade, åt middag och tog en tupplur innan det var dags att åka hem till matte Matilda igen 🙂

1 svar på “Nominerad till en av Sveriges bästa hundbloggar!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *