Häng med på äventyr!

Häng med på äventyr med oss i höst! Den 7:e spetember arrangerar 52 Adventures en mysig hundvandring med freestyleinriktning ledd av mig i Roslagen!

Vi vandrar i vacker natur genom mysiga skogar. Temat för vandringen är ”freestyle” då vi koncentrerar oss på att lära våra hundar roliga trix. Få tips och idéer om hur du kan piffa till vardagspromenaden med nyttiga övningar som aktiverar din hund på ett lekfullt sätt. Passa på att kombinera den härliga känslan av att vara ute i naturen med en lärorik stund för dig och din hund. Välkommen att umgås och ”prata hund” med likasinnade! Under vandringen tar vi en välbehövlig paus i det gröna då vi äter vår medhavda matsäck. Alla deltagare får en ”doggie bag” med sig hem med godsaker och leksaker till hunden samt en rabattcheck hos Petdesign. Välkomna!

Varför: För att det är roligt att utvecklas tillsammans med sin hund.

Vem: Passar alla som gillar att vara ute i naturen och vill spendera kvalitétstid med sin hund.

När: 7 september, klockan 10-16.

Var: Vaxholm, Östra Ryd.

Hur: Hela turen är ca 5 km. Under vandringen stannar vi till för att göra olika övningar med hundarna. Vi pausar för medhavd lunch någonstans på vägen.
Ta med egen matsäck, regnkläder och varm tröja till er själva. Till hunden tar ni med regntäcke om ni har, vatten, skål, hundleksaker och gott godis i olika former. Hundvandringen arrangeras i samarbete med Hundreda www.hundreda.se och Petdesign www.petdesign.se

Vad: I priset ingår guidad vandring, erfarna hundtränare, doggie bag med smarrigheter.
Minst 6 ekipage för att turen ska bli av.

Pris: 555 kr Anmälan: Görs genom att skicka ett mail till info@52adventures.se med ditt namn, adress, mailadress och telefonnummer, hundens namn, hundens ras och hundens ålder.

Så why not? Finns det något härligare än en promenad med bästa vännen i grupp med andra likasinnade och köra lite freestyle här och där? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *