Häng med på freestyle-workshop!

Hej hopp så mycket aktiviteter med mig jag gör reklam för dessa senaste veckor haha! Men nu sätter säsongen och träningen igång på allvar så det börjar bli dags att anmäla sig på urroliga aktiviteter med hundarna 😀 Eller hur? 😉

I samarbete med mina hundars djuragentur DogModel så ska jag hålla en 2 dagars Freestyle Workshop 21/4-22/4!

Lite allmän info från DogModels hemsida:

20/4 – 21/4 2 dagars Freestyle Workshop!

oskar_sussi_freestyle
Susanne har bland annat tävlat i freestyle på World dog show, Agria freestyle Elite challenge och SM med Oskar, sin gula Labrador.
En intensiv kurs där vi tränar grunderna i freestyle & trix med målsättning att starta en uppvisningsgrupp och kunna ta eventjobb eller kanske tävla i freestyle? Fokus kommer att ligga på praktisk träning  och hur du kan utveckla dig och hunden till ett sammansvetsat team antingen ni satsar på uppvisning, tävling eller bara för nöjes skull!
Tid: Lördag, söndag 9 -15  Plats: Frölunda Gård  Kursavgift: 1750:-  Instruktör: Susanne Jaczewski
I priset ingår fika. Anmälan tillmc.roed@gmail.com

Det är självklart inget krav på att man måste vara med i en uppvisningsgrupp eller tävla, utan ni kan likväl anmäla er för att få lite mer inspiration och variation i tricksträningen med era fyrbenta vänner! Jag förväntar mig att det blir superroliga utvecklande dagar med massor av skoj och skratt för både oss och vovvarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tema Fooding av FRT