Vill din hund också bli en film- eller freestylestjärna?

I samarbete med mina hundars djuragentur DogModel så ska jag hålla en Valp-/unghund/rookie Workshop den 6/4 samt en 2 dagars Freestyle Workshop 21/4-22/4!

Lite allmän info från DogModels hemsida:

DogModels Fame School
6/4 Valp-/unghund/rookie Workshop!

magic03
För dig som vill ha bästa möjliga start med den framtida stjärnan! Valp, unghund eller en äldre nybörjare, alla är välkomna! Vi kommer fokusera på viktiga förkunskaper och grundfärdigheter för att utveckla er till ett oslagbart team! Fokus kommer att läggas på att utvärdera valp/unghundens individuella styrkor och svagheter och komma med förslag på fortsatt träning för just DIN hund, för att rikta den åt rätt håll mot sin framtida karriär som träningskamrat, tävlingshund eller kanske filmstjärna? 
Tid:  9 -15 Plats: Ladan Öråker, Kungsängen  Kursavgift: 950: – Instruktör: Susanne Jaczewski I priset ingår fika Anmälan SENAST 30 mars till: mc.roed@gmail.com
priset ingår fika Anmälan SENAST 30 mars till: mc.roed@gmail.com

21/4 – 22/4 2 dagars Freestyle Workshop!

oskar_sussi_freestyle
Susanne har bland annat tävlat i freestyle på Nordiska, SM med Oskar sin gula Labrador.En intensiv kurs där vi tränar grunderna i freestyle & trix med målsättning att starta en uppvisningsgrupp och kunna ta eventjobb eller kanske tävla i freestyle? Fokus kommer att ligga på praktisk träning  och hur du kan utveckla dig och hunden till ett sammansvetsat team antingen ni satsar på uppvisning, tävling eller bara för nöjes skull! Tid: Lördag, söndag 9 -15  Plats: Ladan Öråker, Kungsängen Kursavgift: 1750:-  Instruktör: Susanne Jaczewski
I priset ingår fika Anmälan SENAST 5 april tillmc.roed@gmail.com

Jag förväntar mig att det blir superroliga utvecklande dagar med massor av skoj och skratt för både oss och vovvarna! Det var såhär jag snubblade in med mina vovvar i reklam/tv/filmjobbens värld och det har gett oss alldeles fantastiska minnen för livet! 😀 Jag älskar att få uppleva våra jobb och hundarna formligen strålar när en hel dag ägnas åt bara dem med massor av uppmärksamhet och roligt jobb!

Så varför tveka? 😉

Oskar och Magic i vinjett


Download YouTube

 

Här är ett par bilder från våra jobb 🙂

Magic under fotografering för kampanj
Magic under fotografering för kampanj
Magic för norska Elle tidningen
safe_image
Oskar i långfilmen Små Citroner Gula

 

 

 

1 svar på “Vill din hund också bli en film- eller freestylestjärna?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tema Fooding av FRT