8 månadersdokumentation

Haven blev 8 månader den 29 december, men jag har inte riktigt hunnit att fota eller filma honom då, så det kör vi på med nu. Fotade lillgrabben igår och sammanställde en träningsfilm på honom från de senaste veckorna som jag lägger ut här nedan.

Kan helt ärligt säga att jag aldrig har haft en roligare hund än honom att jobba med ♥ Från klarhet till klarhet med lillmonstret ♥ Till vardags är han precis lika underbar. Går alltid lös på promenader, förutom vid vägar och så. Tar inga chanser där oavsett hur perfekt hund jag än har. Inomhus kopplar han av och chillar tills något roligt händer, är alltid extremt nyfiken och ska in överallt och klättra på nya saker han hittar och älskar allt och alla.

Femte gången gillt haha 😛

4 svar på “8 månadersdokumentation”

  1. Hej!
    Har följt dig och vovvarna ett tag. Jätte fint jobb du gör med dem:) Gillar ditt sätt att träna på, man ser så tydligt att hundarna är glada!:)
    Skulle du inte kunna skriva något om att träna bort belöningen? Jag tränar själv med klicker, och det blir ett evigt belönande (mest godis men även lite bolljakt för min del). Visst, att belöningen kommer mer och mer sällan ju längre man kommer i träningen. Men visst är det väl en konst att slutligen göra ett helt Elit lydnadsprog. utan en enda godbit, och försöka samma glöd vid liv genom hela!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *