Sista träningen innan Stockholm Hundmässa!

Nu är sista freestyleträningen klar med Oskar och Charlie inför freestyletävlingarna på Stockholm Hundmässa i helgen, väskorna och bur är packade och vi är taggade!!!!!

Charlie ska tävla i klass 1 imorgon lördag i Agria Freestyle Cup finalen som kör igång exakt 12.15. Finalringen.

Oskar är efteranmäld till Agrias nya elitsatsning ”Agria New Rule Cup” som också den går av stapeln 12.15. Finalringen.

Här är lite info om den:

På söndagen är det tjuvstart på en ny elitsatsning, Agria New Rule Cup. Sveriges bästa freestyle-ekipage kommer att ge en fartfylld och garanterat underhållande show. Då sjösätts ett pinfärskt nytt regelverk som ska hjälpa svensk freestyle att stå sig i den hårdnande internationella konkurrensen. Samtidigt inleds SKKs och Agrias elitsatsning på freestylesporten.

Vid Agria New Rule Cup på Stockholm Hundmässa ska freestyle-domarna för första gången döma efter de nya reglerna och de får träna på några av Sveriges främsta ekipage. Cupen blir inledningen på Agria Freestyle Elite Challange som kommer att löpa under 2011. Garanterad (h)underhållning med andra ord.

Det blir debut för Charlie på freestyletävling i enorm mäss-sammanhang vilket blir mycket intressant. Oskar är endast tränad i dagarna 3 med sitt helt nya program då vi blev efteranmälda. Men det gör inget. Nu i helgen skiter jag fullständigt i stress över höga resultat och placeringar. Det här är våran comeback efter ett helt år med sjukdomar, panikplugg osv och vi ska inte ha annat än roligt! Inga jämförelser med andra utan vi satsar helt och hållet på oss själva.

Jag brukar aldrig avslöja temat eller musik till programmet innan, men jag kan nämna att det blir gamla goda känslosamma program och att videokameran hänger med i högsta hugg 😉 Uppdatering med resultat och film kommer på söndag kväll/måndag förmiddag

Trevlig helg och 4:e advent alla!!! Vi kanske ses där :mrgreen:

Jag och Oskar från sist vi tävlade på mässan, Hund 2008

p.s Max är på bättringsvägen. Svullnaden går långsamt ner men huden har blivit otroligt tunn och vattnig som måste hållas efter. Därför kommer han med största sannolikhet hem på måndag då både vi och veterinären känner att det är bättre om de har ett öga på honom, eftersom vi blir borta hela helgen.

1 svar på “Sista träningen innan Stockholm Hundmässa!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *