Nu kör vi!

Astra är redo för en fartfylld vår!

Japp ni läste rätt, nu kör vi igen! Jobbet, våren och den sakta annalkande värmen gör mycket gott för själen och inspirationen och träningslusten är på topp! Senhösten/vintern kantades av influensa som aldrig försvann, julhets och jobbresa till Dubai så träningen har varit räääätt så mkt på is.

Tur dock att man har helt fantastiska små fyrbenta som inte stressat alls utan bara tagit det lugnt, busat på promenader och varit allmänt nöjda med tillvaron ändå <3 Kort summerat på hundfronten sen senaste inlägget i somras så har Wonder vuxit upp till en otroligt söt och snabb liten sak på nu 9 galna månader, Phoenix har haft sin första valpkull på 8 st små Disneyfigurer hos kennel Meet MyOwn, min mamma har sparat en av de som sin egna och Haven och Astra skördar framgångar i agility, freestyle och HTM senaste månaden!

Phoenix dotter och mammas lilla hjärta ”Meet MyOwn Blue Fairy” eller ”Skylar” 3mån

Målen för i år är satta med höga ambitioner och en massa skoj, minnen och fina resultat för mig och hundarna. Just nu är vi i upprustningsstadiet där vi samlar styrka, kondition och teknik för att utföra det vi så gärna vill i år. Haven, och Astra ska tappa lite vikt och bygga uthållighet och styrka. Phoenix aka ”naken-fjompan” ska bygga på sig efter valparna och börja tävla ordentligt. Wonder grundas något ordentligt så där stressar vi inte alls med några debuter eller så och Magic hålls igång med friskvård, freestyle och nosework efter sina egna förmågor.

Tanken är att jag vill logga och följa upp mer i skrift och Instagram som vi är mest aktiva inom(konto: @sussikaja ) känns inte som en tillräcklig plats att skriva av sig i så nu återupplivar vi bloggandet och allt som händer med oss här.

Ni får väldigt gärna kika in i ibland och kanske hämta lite inspiration från när jag grundar valparna/unghundarna i familjen och finslipar de vuxna inför vad som komma skall i de högre klasserna vi tävlar i eller bara delar med oss av vår vardag. Hur som helst så är ni välkomna hit! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *