Spårar vidare

Astra spår

Astra och jag har verkligen kommit in i vår spårträning jag så länge skjutit upp att ta tag i ordentligt! Det handlade väl egentligen om att bara gå ut och träna, saken är väl mer den att jag tycker det är så otroligt tråkigt att gå ut själv, vänta tills det lägger sig och saknar fantasi och en stor portion kunskap i hur jag ska lägga upp en bra stegringsplan för bra utveckling.

Astra

När jag väl går spåret så tycker jag att det är bland det häftigaste och mest fascinerande som finns att beskåda i hundväg och Astra bara älskar det och har nog lika högt värde i att finna föremålen som spåret. Så fort hon skuttar ur bilen och ser selen åka på så bär det av i en sjujädrans fart men samtidigt så blir det direkt tvärnit så fort hon får vittring på de utlagda sakerna och då försöker jag verkligen gömma grejerna lite under mossa, andra grenar och så.

1393347_10151615322141863_1657982757_n

Så därför är min fråga om någon av er därute har tips på bra länkar/videoklipp/bloggar där jag kan hämta mer inspiration för avancemang och stegring? Vi siktar såklart högt på brukset och vill gärna komma ut på tävling till sensommaren/hösten. I nuläget spårar hon ca 200-250m med vinklar, föremål och växlande terräng mellan skog/äng.

Alla tips mottages med stora öppna armar! 😀

I övrigt så har jag precis firat min 25 årsdag med familj och vänner samt haft en helt underbar helg med paintball, finmiddag på stan och dansat loss hela natten! Bland presenterna fanns en drös hundgrejer såklart samt en valfri tatuering! Ska bli spännande att se vad det blir av detta 😉

Sussi collage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *