3:e dagen!

Idag började pluggandet på riktigt! Lite ovant för mig som slutade plugga på gymnasiet för ganska så exakt 4 år sedan 😉 Men men första uppgiften för kursen är redan gjord och redo att redovisas imorgon. Jag vill verkligen hänge mig, utvecklas och känna att jag lämnat ett gott intryck innan jag åker hem till Sverige igen. Och på tal om Sverige. Hittills har ingen vetat, varken lärare eller student vart Sverige ligger! :-O Jag måste i princip ge dem exakta koordinater för att dem ens ska kunna skapa sig en bild i huvudet om vart detta lilla mystiska land kan ligga 😉

Matsalen där frukost, lunch och middag äger rum om vi inte känner för att käka ute

Efter att pluggandet var klart käkade jag lite middag och har tagit det ganska lugnt hela dagen faktiskt. Det har åskat precis i campusområdet och jag som är livrädd för allt med blixtrar och dunder tänkte inte bege mig ut just nu 😉 Men jag har faktiskt lyckats ta mig ut till aktivitetscentret och bokat upp mig på en resa till helgen! Kl. 06:45 kommer en buss och hämtar mig och andra som anmält sig för att åka till Boston i hela 2 dagar!!! Detta ser jag extremt mycket framemot 😀 Ska verkligen göra allt i min makt för att bocka av varenda aktivitet på listan innan jag åker härifrån hehe.

För att utmana och pusha mig själv lite extra har jag bestämt mig för att varje dag göra en ny sak eller prata med minst en ny person! Lär bli skoj och lärorikt. Jag är inte helt ouppdaterad om vad som pågår i Sverige heller eftersom det finns tillgång till Wifi överallt på campus kan jag kika på vad mina små Facebookvänner håller på med lite då och då. Häromdagen så såg jag t ex att en av mina älskade vovvars syskon varit ute och tävlat!

Grattis till Astras kullsyster Meet MyOwn Silverstone ”Nikki” som precis fyllt 18 månader och plockat sin första pinne i agilityns hoppklass med klassvinst på köpet!

I övrigt så har min saknad efter alla nära och kära redan börjat göra sig ordentligt påmind så jag passade på och skypa med min mamma och tre väldigt förvirrade aussieälsklingar som desperat försökte springa runt i huset och leta efter mig när dem hörde min röst i datorn <3

Nu ska jag snart krypa ner i sängs och ladda för en ny dag med plugg och andra upplevelser som väntar 😀 Natti natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *