4:e dagen!

Idag har vi fått skriva en testskrivning för att läraren bättre skall kunna greppa våra kunskaper inför den kommande tiden. Tog oss ungefär 1 timme tror jag och blev ca 2 sidor. Vet inte alls vad dem kommer att tycka om mitt underverk till skrift 😛 men jag är iaf nöjd 😉 Resten av dagens pluggande satt jag framför iLab och pluggade. En slags interaktiv hemsida som testar och utvecklar ens kunskaper inom tal, hörsel och läsning.

Efter pluggandet bestämde jag mig för att det var dags att få en bättre och närmare vy av Tarrytown, samhället skolan befinner sig i. Riktigt riktigt mysig och hemtrevlig är den. Som en liten ”escape” från galna NY. Här har ni lite bilder!

Ja det finns verkligen en sån här skylt 😛

Känns nästan som hemma nu 😉 ”Sweden’s most loved pepparkaka”. Inte bara vi som pratar svengelska haha!

Älskar husen här! Verkligen inget är det andra likt

Totalt orädda rådjur finns också här då dem är fridlysta. Dem passerar en på gatan som om man vore en buske eller nåt

Såhär nära kom jag en av dem. Behövde inte zooma alls på kameran

Tarrytown centrum

Väl tillbaka på campus igen med en påse kläder för väldigt bra pris; 1 byxa, 2 tröjor och 1 par skor för 40 dollar(ca 250 kr) var det dags för middag och idag bjöds skolan på pork och ris med någon sallad. Efter middagen fick vi besök från en staff som skulle byta ut madrass och sängen vi sover i(våningssäng) eftersom den var ostabil och för hård. Kvällen avrundades med en tripp till skolans gym. Trevligt trevligt! Tror att jag ska prova deras pool också någon vacker dag 🙂

Imorgon har jag en kort skoldag och då cirkulerar tankarna kring att kanske fixa lite tvätt och dra in till NY på lite sightseeing/shopping!

Nu är klockan halv elva på kvällen för mig och halv fem på morgonen för er. Godnatt Sverige! 😀

Publicerat i USA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *