Agility, MH och mer agility

Ja just nu är det mycket agility som gäller 😉 Astra har börjat gå en fortsättningskurs på Stockholm Hundsportcentrum och hon är verkligen i himmelriket när vi är där. Hela hon bara lyser av välbehag och energi. Vi har fått lite läxor. Det ska läggas på två portar till i slalom, kontaktfält på gungan och öva framför, bakom och blindbyten med ett par hinder och en tunnel. Läxor som vi mer än gärna övar på med andra ord!

Här är ett litet klipp från första lektionen

I helgen som passerade så kom Maija och Blaze för att sova över då kull-MH skulle göras med lillkillen ute i Heby. Vi hade en riktigt trevlig kväll med en massa gott för både oss och hundarna och MH:et gick super det med. Blaze var så trygg så och såg det mer som en liten äventyrspromenad.

Man blir trött av en massa bensmaskande

På kvällen kom sedan Matilda med sin lilla liga för sleepover och tillsammans var vi 2 personer och sju hundar varav en var i höglöp, 5 st var hanar av olika raser och så lilla Astra förstås. Gick bra det!

På söndagen vaknade vi tidigt runt 6 för Matilda skulle tävla med sin Eboni i agility under dagen och vi ville slå följe eftersom det är så jäkla bra träning att bara åka till tävling och ta det lugnt, tävlingsträna och använda en annan klubbs hinder så dem lättare kan generalisera hinder för framtiden. Kan man t.ex ta slalom eller gungan hemma så ska man kunna det överallt, same rules apply 😉 Alla tre gick super under hela dagen och Matilda och Eboni plockade sin första pinne i agilityklass 2! 😀 Grattis grattis grattis!

Duktiga Eboni!

Sen tänkte jag också dela ut liiite mer grattis!

Grattis till Astra kullsyster Meet MyOwn Monza ”Monza” som för endast en månad sen debuterade i agility och har på den tiden plockat 8 pinnar(6 pinnar hopp och 2 pinnar agility)! I lördags var det debut i hopptvåan och där blev det vinst och pinne direkt! Såååå coolt! Stort stort grattis!

Även ett enormt grattis till Astras mamma LPI LPII Meet MyOwn Corvina Veronese ”Luna” som plockade DM- GULD i agility samma dag! Wow om detta inte gör mig ÄNNU mer taggad att starta snart så vet jag inte vad! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *