Agilitydebut ahead!

Astratunnel

Japp snart smäller det! Denna vecka ska jag och Astra göra vår gemensamma agilitydebut! Hon gjorde egentligen sin egna debut förra veckan med vårt lag Running Bitches, men då var inte jag med utan jag var upptagen med att fira min födelsedag 😉 Hon fick köra tillsammans med Frida som äger aussien Yes i vårt lag och det gick också bra trots den knappa träningen vi gjort de senaste månaderna. I båda loppen uppenbarade sig ”problemet” att hon har lite svårt med att anpassa hastigheten in i slalom när hon kommer i full fart från andra hinder vilket gör att hon kan råka hoppa över ett par pinnar eller missa ingången. Inget konstigt alls egentligen då vi faktiskt aldrig har tränat slalom i en bana 🙈😜 Så det är väl ”bara” träning som gäller. Hon älskar agility så otroligt mkt och är väldigt lyhörd och förig så jag tror inte att det blir några problem alls när vi väl kommit igång ordentligt igen med träningen och hon får in hastighetsanpassningen till slalom i kroppen.

Astragunga

Imorgon har klubbens öppna träning tema slalom så då ska vi fortsätta utmana och nöta på sen får det bära eller brista 😉 Vi kommer oavsett vilket utfall slalomen nu blir nu på torsdag och lördag att ha fruktansvärt roligt tillsammans. Astra är en sån otroligt underbar hund att tävla med. När man tävlar med henne oavsett gren så är det alltid den här speciella teamkänslan som infinner sig. Inget annat runt omkring existerar och nu när vi ska köra hennes favoritsport så kan jag knappt vänta! 😀Vi kommer vara så lyckliga båda två!

Till ära av vår stundande debut delar jag lite klipp från vårat klättrande från Astras första kombinationer till ganska nyligen filmade klipp på en näst intill startklar liten Ferrari ❤️

 

Hon är så in i helsike rolig att springa med! Nu kör vi!!! 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *