7:e dagen! BOSTON dag 1!

Omg! Var ska jag börja? Det har varit två helt galna dagar sprängfyllda med aktiviteter av alla dess slag.

Helgen började ca 06:45 med bussen som stod och väntade på oss från skolan för att ta oss vidare mot Manhattan där fler studenter skulle plockas upp. En snabb tripp till Starbucks medan vi väntade och en avbockning att alla är med och vi var iväg! På bussen bjöds det på godis, snacks, Oreos och vattenflaskor för alla att plocka på sig hur mycket man än behagade och så visades någon långfilm med Meryl Streep som utspelar sig i Boston.

Lite paus för frukost

Resan mellan Tarrytown och Boston gick på ca 3-4 timmar och då med stopp för mat/toalett på vägen. Men tiden rullade på fort den så det var ingen nöd på mig inte. Jag träffade en drös nya vänner på denna resa från bland annat Japan, Portugal, Chile och faktiskt Sverige haha! Riktigt trevligt gäng som jag börjat hänga med på lite äventyr med 😀

_DSC0465_copy

_DSC0278

Så ja vi kom fram till Boston och se den enorma Christian Science Church, Boston Tea Party platsen, mållinjen där en bomb sprängdes förra året under Boston Marathon, John Hancock(sjukt coolt med all himlen som reflekteras i byggnaden), den vackra botaniska trädgården där dröser med par gifter sig, public library, Acorn street, ja you name it!

Båten där Boston Tea Party ägde rum

John Hancock byggnaden i bakgrunden! Såååå cool!

Acorn Street, en av USA:s dyraste gator att bo på. Det är i princip bara dem rikaste eller dem som fått sitt boende i arv som kan bo här.

Jag framför det enorma biblioteket i Boston

Efter ca 4 timmar att vandra runt och upptäcka Boston så hoppade vi in i bussen igen och åkte mot vårt hotell vi skulle bo på under natten. Jag och 3 av mina nya vänner från skolan delade på ett rum och herregud vilka BEKVÄMA sängar dem har! Omg säger jag bara 😉 Mot kvällen var det dags att hoppa på bussen igen och åka mot Quincy Market för att upptäcka lite mer och käka mat! En jättetrevlig liten market place man gick igenom och kunde handla souvenirer, mat och annat smååt och gott 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *