6:e dagen!

En dag i lugnets tecken. Och en välbehövlig sådan efter allt galet jag har fått uppleva denna vecka. Allt i min värld är utbytt mot helt andra saker från ena sekunden till den andra. Nytt språk, nya kulturer, helt andra rutiner, tillbaka till studier, INGET som har med hundar att göra, inga vänner, ingen familj osv. Ja ni kan tänka er 😉 Det har hittills varit en väldigt rolig förändring och jag kan knappt vänta på vad mer som väntar runt hörnet de kommande månaderna! Men det var som sagt välbehövligt med en dag där fokus bara låg på att ta det lugnt, äta middag med min ena roomie, gå en promenad runt en sjö precis intill skolan och ta hand om veckans tvätt!

En rolig sak som hände idag var att min lärare frågade mig vad jag gör i Sverige och jag svarade att jag sökt till universitet där. Då sa han att han mer än gärna skriver ett ”letter of recommendation”, ett rekommendationsbrev om varför han som lärare tycker att dem borde välja mig! 😀 Världens komplimang för mig som bara officiellt pluggat där i 4 dagar! Nu vet inte jag hur mycket vikt ett sånt brev har i Sverige om man söker, men ändå Gud så duktig man kände sig då 😀

Mindre bra sak var att jag just idag av någon anledning kände en enorm saknad efter hundarna. Jäklar vad det sved till idag i mitt hjärta när jag tänkte på dem. Home is where the heart is, så är det bara.

Tänkte lite extra på en viss vovve när jag såg denna skylten <3

Imorgon ska jag ut på nya extremt roliga äventyr, för då ska jag till Boston, Massachusetts! Åååååh vad jag längtar, massor med platser är inplanerade. Bland annat Harvard University(mitt ultimata drömuniversitet) som jag bara MÅSTE undersöka.

Ska lägga mig nu, klockan är 22.20(04:20 i Sverige) och det är dags att snooza lite för imorgon går bussen 06:45 😉 Natti natti världen!

 Utsikten från mitt studentrum

Publicerat i USA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *