Tävling! Dagens trick 13 – ”Torka av tassarna”

Nu är det dags för nästa trick! Hoppas att ni är redo för en ny utmaning! Nu är vi uppe i hela 705 medlemmar i Facebookgruppen! När förra tricket startade var vi 568! Underbart att så många hakar på vårt ambitiösa, glada kompisgäng på Fejjan  :razz: Gå bara in på Facebook och sök ”Freestylehundars Dagens Trick” och klicka gå med i gruppen om ni inte redan gjort det ;-)

Denna omgångens trick går i den annalkande vårens tecken! Tänkte att det skulle passa super nu när snön och isen SAKTA men säkert smälter bort och alla roliga dagar av sol, värme och genomsmutsiga tassar infinner sig efter alla promenader ;-) Sen så är det ju så att nästan alla tricks över huvud taget är ett freestyletricks om fantasin tillåter. Detta trick fungerar suveränt till tjurfäktningsprogram haha!  Jag har filmat hela processen och varje del och stegring av tricket med hjälp av Magic och Haven. Behöver ni mer hjälp och vägledning så tveka inte att hojta till i Facebookgruppen så andra som kanske har samma strul kan få hjälp ;-). Ord jag använder för detta är ”torka tassarna”, ”torka” eller ”krafsa” men vad som helst funkar såklart ;-)

Lite allmän info om Dagens trick 13:

  • Målet är att hunden självständigt ska kunna gå minst 1 meter ifrån dig och krafsa av tassarna på eran dörrmatta/handduk 3-4 ggr alternativt Simulera en ”verklig situation” som jag gör i början på videon alltså att ni ”kommer från en promenad”, hunden går före dig på ”torka tassarna” kommandot och torkar tills du klickar/säger bra och ger belöning  ;-) Inga handhjälper alls är målet, utan här gäller ord och ett genomarbetat samarbete i tricket  :smile: Du får belöna när hunden har har torkat 3-4ggr utan att du upprepat kommandot.
  • Tävlingen avslutas den 30:e april, alltså om 4 veckor.
  • För att få chans att vinna vill jag ha en film på det färdiga tricket + att ni meddelar att ni är med och tävlar i eran egna blogg/hemsida/Facebook
Här har ni vår egengjorda träningsvideo!  :mrgreen:

…Priset för detta trick sponsrat av Djurhälsobutiken.se blir…

HIGH VIZ Viz-O-Bone!

HIGH VIZ leksaker är roliga leksaker för hunden som är designade i intensiva färger och med starka kontrastmönster, speciellt anpassade till hundens ögon. Leksakerna finns i flera roliga former och bjuder garanterat din hund på en rolig stund och flyter på vatten! Perfekt till kommande badsäsongen!

Sponsor till Dagens Trick är den superbra portalen och webshoppen Djurhälsobutiken.se!

Djurhälsobutikens mål är att underlätta för djurägare genom att ha ett brett sortiment och erbjuda hemleverans. Djurhälsobutiken startades av samma gäng som startade hälsoportalen Veterinaren.nu. Det medför att vi kan erbjuda dig möjligheten att ställa frågor om vårat sortiment innan och efter ditt köp.

Välkomna in!

Tänkte att detta kunde vara ett väldigt bra pris då våren och sommaren närmar sig så ni har något roligt och synligt att leka med som dessutom flyter på vatten! 😀

Klara…Färdiga…TRÄNA   :grin:

Lycka till!

1 svar på “Tävling! Dagens trick 13 – ”Torka av tassarna””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *