Grattis Magic 6 år!

Idag gratulerar vi alla världens dyrbaraste diamant Magic och hela Meet MyOwns diamantkull på 6 årsdagen!!!!! ♥ Må vi ha många fantastiska och framgångsrika år tillsammans mitt hjärta ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Kan knappt fatta att tiden sprungit iväg så fruktansvärt fort! Det känns som om han inte är en dag över 1år och som om det var igår vi hämtade hem min allra första aussie med 7 timmars enkelresa med tåg mot Östersund. Magic och jag är sammansvetsade med varandra och jag kan inte ha drömt om en vackrare, mer underbar, personlig, intelligent och fantastisk varelse att dela de senaste 6 åren med. Han säljer in sig även hos de mest motstridiga icke-hundmänniskorna, vi har upplevt sååå mycket häftigt tillsammans och han visar mig varje dag vad en äkta trogen vän är <3 Vi förstår varandra nästan för bra, jag behöver inte ens yttra ett ord eller fälla en tår för att han ska förstå när jag mår dåligt och komma och krypa upp i mitt knä och stirra in i min själ med sin otroliga ögon.
Grattis Magic!

7 svar på “Grattis Magic 6 år!”

  1. GRATTIS! Älskar verkligen hans färger och ögonen – är väldigt svag för blåa ögon hos hundar.. heter hans färg blue merle?
    Ps: har du lust att hjälpa min blogg att bli bättre? Har nämligen startat om från början för att gå in på nytt spår och behöver veta vad folk gillar med bloggar. Kika in och lämna lite tips så hade det varit guldvärt!
    Trevlig helg!

  2. Grattis i efter skott 🙂 Men gud så coolt att ha med sin egen hund i en reklam film 🙂 Hur kunde ni få det? kan du inte göra ett inlägg om just den reklam filmen, hur du fick vara med och så? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *