11 veckor

Nu är lilla Astra hela 11 veckor och det fick firas med cafébesök i centrala Uppsala där man får ha med sig vovven in 🙂 Stan tyckte hon bara var en stor lekplats byggd i hennes ära så det var inga som helst problem att miljö”träna” 😉

Sen så tycker jag att hon kommer att få lite lyfta öron á la mamma Luna, men vi får se. Just nu så känns de väldigt små, ”på toppen av huvudet” och lätta iaf 🙂 Ena örat är till och med liiite lyft jämfört med det andra. Spännande att följa!

Astra 11 veckor

Träningsmässigt så ligger fokuset på självkontroll, burlekar och att leka fram nosdutt med leksaker i min hand. Impulsiv, självständig och envis som s*tan är hon men vi går framåt haha!

 

Jag har även hunnit vara med Haven i Stockholm för syskonträff med hans kullbror Sting och OJ vad roligt de hade!!! Som om de aldrig separerats från valplådan. Så avslappnade, coola och busiga trots att båda är i tonåren där man gärna vill spänna sig och mucka lite mot andra hanar. Underbart skoj var det och helt identiska i kroppen förutom färgerna!

Haven och Sting 9 månader
Sting ser lite större ut här men kameran ljuger 😉

 

Och så aussiebus film såklart(varning för yrsel)! 😀 Här går det undan 😉

 

1 svar på “11 veckor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *