Liten uppdatering och första passet

Nu har 4 dagar passerat sen lillbäbisen flyttat hem till oss 🙂 Än så länge verkar hon vara en trygg liten knubbis medattityd och alla 4 tassar på jorden. Framåt, glad, väääldigt busig, social, följsam och SÖT. Tyst på nätterna, tyst i bilen. Älskar mat, älskar att leka, älskar Haven 😛 Magic är nog lättad och lycklig att slippa de bådas tortyr då de är så upptagna med varandra 😉 Havens första tanke om henne var typ ”Åh en ny leksak! Tack mamma!”, och så sprang han och hämtade ett gosedjur och tryckte upp den i hennes ansikte.

Sen vi har bekantats så har vi hunnit att åka på Fritt Följ workshop med Magic och valpagility med Haven där vi jobbade med raka linjer i hunden bredvid, inbromsningar, dra mot ”hinder”, stabila starter och göra snäva svängar runt pinnar. Haven var SUVERÄN och lillbäbisen sussade så gott i bilen!

Lillbäbisen har förresten ett namn och det blir inte Ferrari även om kennelnamnet antyder det 😉 Ja jag hade svårt att släppa tanken på att inte följa ”betydelsetemat” på alla mina aussies 😛 Tänkte så här: Jag älskar latinska fraser och hon är svart som natten. Vad lyser när allt är mörkt? Stjärnor! Stjärna på latin = Astra Love smiley 4.

Vi har även hunnit med att köra ett litet klicker- och självkontrollspass fångat på film!

Åsså lite bilder på fröken gulligull som jag också kallar henne 😉

2 svar på “Liten uppdatering och första passet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *