En eftermiddag i Björklinge

Idag mötte vi upp Hanna med Nix och Grizzly för mer träning innan mörkret föll. Det var inte kallt och blåsigt utan alldeles underbart härligt att träna fyrbeningarna idag!

Astra fick träna lite inför helgens tävling och även köra en tandvisning som hon utförde med bravur! Måste verkligen ta mig i kragen och börja ta upp filmningen till nästa pass! Hon gick super, det syns verkligen hur mycket hon älskar sin träning. Jag har aldrig behövt påkalla hennes uppmärksamhet pga störningar. När vi tränar så är det verkligen VI två som kör <3 Det är bla därför jag är så ivrig att prova på tävling, vill testa på vingarna lite under enklare förutsättningar och se om vi båda håller där också 😉

Haven fick träna länkar i sitt freestyleprogram! Går finfint så nu ska vi börja träna seriöst till musiken och tänka tajming tajming tajming! Utöver det så gjorde vi rutskick från alla möjliga håll och vinklar med 100% korrekta skick! Dags att börja bygga in momentrutin(ska tyst säga ”var är rutan” på tävling innan momentet) och lära in ett ställande som jag sporadiskt ska använda under träning i rutan.

MYCKET duktig på att vänta på sin tur är lillemannen <3

Hanna och Nix körde igenom lydnadsmoment och kommendering samt tränade freestyle med Grizzly. Väldigt lyckad träning för alla parter!

Nix 13 månader

Nu tar vi kväll, ska läsa igenom lite tävlingsregler samt kolla på och inspireras av EM i freestyle som jag missade när jag var freestyleinstruktör för 2 veckor sedan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *