Upptrappning

Nu känner jag att det är ”på riktigt”,  iaf så låter min mage mig veta det med råge såhär på måndag morgon. Under förra veckan kom PM till Agriafinalen, vår 6+ start samt Astras införselbevis som icke-deltagande hund. Under natten(såklart ute i god tid som vanligt 😉 ) så skickade jag in musikfilerna samt info om mig och mitt lag till tävlingsledaren då det är sista inlämningsdagen idag.

I förra veckan var jag och Matilda iväg för att genrepa vårt 6+ program lite och det känns faktiskt riktigt riktigt bra! Jag SKA göra mitt bästa för att inte stressa ihjäl mig inför 6+ starten och det tror jag faktiskt inte att jag kommer göra heller. Meningen är ju att det ska vara roligt, eller hur? 😉

Haven och Eboni – The Dreamteam som vi kallar oss! 😀

Här har ni en liten sneak peak

Kommer nog bli ganska så urladdad efter vår Agriastart som är min egentliga stora nervositetspunkt då det bara är Haven och jag därute med ögonen på oss. Han är endast 1 år gammal, har aldrig varit i mässmiljö förut + att vi faktiskt ska in hela 3 ggr i finalringen på söndagen och prestera! Helt galet! Men jag är ju som sagt lite halvt galen och älskar att utnyttja alla små tillfällen jag får till roliga minnen i livet, hur illa jag än mår veckan innan… Förra året när jag var på mässan och inte hade något saknade jag det, så det måste ju betyda något? Haven har ovanpå detta ett nytt program. Jag tröttnar ju så fort på våra program till skillnad från många som utvecklar vidare samma låt och blir bättre och bättre på sina program 😛 Vårt nya program innehåller dock inga speciella nyheter tricksmässigt, jag satsar på enkla rena rörelser, tajming och effekt om allt blir som jag med hela mitt hjärta hoppas. Inget behöver sitta perfekt utan jag blir överlycklig om jag bara har med mig honom och har roligt, inga blackout med andra ord 🙂 Träningen har hittills gått helt fantastiskt så jag hoppas att kunna hålla kvar vid den känslan veckan ut.

Vi har passerkort för hela helgen så vi ska vandra runt på mässan under lördagen så han kommer att vara välbekant med miljön på söndag, den trösten har jag. Och varför vi har passerkort båda dagarna? Jo det händer mer spännande grejer än att tävla! På lördag släpper vi det hemliga… och på söndagen då smäller det!

Har någon förresten någon länk eller så till bra texter om tävlingspsykologi så tas det VÄLDIGT tacksamt emot denna vecka 😉

1 svar på “Upptrappning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *