Spännande!

Den senaste veckan har det hänt en hel del spännande som har hållit oss uppehållna.

Min första omgång freestylekurser har avslutats. De har varit så otroligt roligt och givande för mig och jag hoppas bara att alla deltagare känner samma sak  😀 Nästa omgång kör vi igång med redan nästa onsdag på Uppsala hund och aktivitetscenter. Det blir samma kurser som sist. Nybörjare och fortsättare i freestyle! Sen har jag också en del läger, prova på dagar, uppvisningar och privatträningar på G. Så kul att det går bra och att efterfrågan finns för mitt nystartade företag  🙂 Tveka inte om ni är intresserade av mina tjänster  😉

En notering till mig själv mellan kurs tillfällena blir att träna in Crate Games med Oskar. Magic kan det redan sedan barnsben, vi behöver bara säkra det lite mer med extrem-störningar(hundar som leker, tränar och kallas in vid hans bur). Detta eftersom jag har med mig både Oskar och Magic på kurserna för att kunna visa hur jag tränar med olika inlärningsmetoder på olika hundar i vissa tricks. Det skulle vara SÅ SKÖNT att ha med sig två burar, en till Oskar och en till Magic med öppna dörrar där jag kan ”ha dem redo” att jobba. Kalla in och visa tricken, skicka tillbaka och sen ska de slappa där med öppna dörrar medan jag går runt och hjälper deltagarna för att sedan kallas in igen för arbete osv. Ibland Oskar medan Magic får vila kvar i sin bur och vise versa. Så underbart det vore att slippa ha en bur med två galningar som trängs ut så fort jag nuddar i dragkedjan.

Sen så har jag en MYCKET spännande händelse på gång! Har precis i veckan fått höra helt FANTASTISKA nyheter! :mrgreen: :mrgreen:   :mrgreen:   ❗   Som jag väntat, varje dag har upplevts som en evighet. Jag vågar inte ännu avslöja då det är en hel del som ska gå rätt först och jag vill vara säker på att alla bitarna faller på plats. Är lite nojig på det sättet 😛 Nu håller jag alla tummar och tår att allt går bra i nästkommande månaden och drömmen går i uppfyllelse! Gissningar?

Förutom allt detta roliga så bär det av mot NEW YORK tillsammans med min syster på onsdag! Vi ska fira hennes födelsedag där och kommer inte hem förrän på tisdag nästa vecka. Bästa staden i hela världen anser vi båda och som jag har längtat tillbaka dit!!! ÄNTLIGEN igen  😀

När man fyller år så får man faktiskt kosta på sig lite som omväxling, så vi slog till med ett riktigt najs hotell.

Eller vad säger man med denna utsikt från rummet?  😉

En del kvällar chillar vi förmodligen lite på hotellets lounge del

Roliga tider minst sagt! Men det känner jag att jag förtjänar minst sagt efter all s**t som livet jämt och ständigt ska behöva kasta på en. Jag ska alltid resa på mig, bli starkare och vinna oavsett vad livet slungar mot mig. Så är det bara.

Nu återgår jag till hemsidebygg, plugga matte, svara mail och fakturera lite. Vi hörs nästa vecka!

Hur går det förresten med ”Dagens trick 3”?  😉

 

4 svar på “Spännande!”

  1. Har inga gissningar på din spännande nyhet men håller såklart tummarna!!

    Vi över förresten på med ”Dagens trick 3” men har fastnat 😉 . Lyckas inte sätta ihop tass upp + gå. Jag kan alltså inte få in rörelse, då sätter han ner benet direkt. Tips?!

  2. Klicka in stadga på att stå på 3 ben, ge belöningen på den sidan där hunden står på frambenet så den lär sig att ha tyngden på de benet. Belöna sedan så hunden måste sträcka sig åt sidan, framåt osv så du får lite rörelse. Belöna sedan all rörelse (fram, bak, sida) förr el senare tar hunden något steg med bakbenen åt sidan tex.
    Fortsätt så. Tänk på att innan hunden har lärt sig ha tyngden på de frambenet han står på, kommer han ha väldigt svårt att hoppa framåt.

    Har använt mig av de här sättet och nu fungerar de riktigt bra.
    Använder mig av shaping och omvänd lockning . Hoppas de ger dig någon hjälp :-))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *