Rolig tråkig träning

Idag har vi varit iväg på veterinärbesök hela dagen. Första rundan blev med Magic som skulle få ta bort bandaget efter att hans stygn sytts tillbaka igen tidigare i veckan. Resultatet just nu är lite sisådär. Det instängda bandaget har florerat bakterier och det ser lite infekterat och kletigt ut. Nu blir det fortsatt Synolox medicinering, på med bomullsstrumpa och tvätt med klorhexidin varje dag. Sen blir det återbesök på måndag.

Andra rundan blev med Charlie som fick ta en tripp till Ultuna för isotop-undersökning för njurarna. Så idag har vi en radioaktiv hund här hemma  😛 Svaren på röntgen kommer antingen på måndag eller tisdag.

Eftersom jag har huset fyllt av ”sjukhundar” så har träningen varit väldigt stillsam och försiktig. Var ute och filmade under ett pass förra veckan när vi tränade ”It’s yer choice”(självkontroll utan tillsägelse) och ”Collar grab”(hög positiv förväntan när man greppar halsbandet)

Såhär roligt har vi det när vi tränar ”tråkiga” saker  😉 Det handlar inte om VAD man gör tillsammans, utan vad man gör det till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *