Maximal otur…

Ligger helt avslagen 2:a dagen här hemma med bla en feber på 39, 6 grader. Den obligatoriska höstsjukdomen har slagit till med full kraft. Känns som om 10 rivjärn sliter sönder halsen i en ond kombination av orkeslöshet, ont i öronen och igentäppt näsa… Kan knappt prata eller dricka av ont. Lägret blir inte av för min del. Det byts istället ut mot akutmottagningen och en hel helg i sängen  😥 Precis så som jag  INTE föredrar att spendera lediga dagar och helger… Men mest ledsen av allt är jag för alla som anmälde sig till min freestylegrupp och sett framemot helgen. Ska göra mitt bästa för greja någon ”tillgodo-dag” där vi går igenom allt som vi skulle ha gjort på lägret  🙂

Nu när jag ändå ska ligga hela helgen och inte göra något alls så ska jag passa på att kolla alla Silvia Trman DVD:er jag har samlat på mig.

Har hittills sett: ”Speed&Conditioning”,

”Tricks for balance, strength and coordination”,

”Tricks for better thinking skills”

och ”Tricks for a great bond”.

Alla är verkligen super och packade med tricks och tips som jag aldrig har stött på förut! Nu har vi massor nytt att träna när jag blir bättre, inte bara med Haven, utan för de vuxna också då de inte heller har bemästrat dessa guldkorn. Rekommenderas varmt! Ett av de bästa köpen jag gjort i år. Blir definitivt lite ”Dagen trick” idéer efter dessa filmer.

Nästa DVD att titta på nu blir

Ha en trevligare helg än mig!  😥

3 svar på “Maximal otur…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *