September

September. Det betyder väl att sommaren har passerat? Jag kan tyvärr inte påstå att det är någon speciell förlust då det inte var mycket sommar alls till att börja med i år. Har känts lite som en evig höst hela tiden tycker jag  😛 Så bring on the höst med andra ord! För hösten har mycket att erbjuda i år!

Det blir bla:

  • 2st hundläger jag ska hålla freestyle i. UHAC och 52 adventures är arrangörerna.
  • Fler tävlingar. Underbart att tävla under den SVALA hösten med hundarna. Blir mer av agility, lydnadsträning, kanske en start i freestylen, skulle vilja ställa ut Haven på skoj och komma igång med brukset ordentligt  😀
  • Jag börjar plugga kurser på Stockholms universitet
  • Freestylekurser på UHAC(anmälan finner ni HÄR) och hos Hundfantasten
  • 3 konserter; Nickelback i september, Keane i november och MUSE i december  😀
  • spåna och planera för utlandsstudier i USA nästa höst
  • Har en helt amazing valp som bara växer och växer!

Denna vecka kickstartar hösten med hundsim, service på bilen, pluggstart i Stockholm, valpkurs med Haven, frisör och en agilityweekend i sommarstugan då vi ska tävla i Bollnäs hela helgen!

På tal om kickstart så var jag på Coldplays konsert på Stockholm Stadion i torsdags!!!! Och OJ vad FANTASTISKT det var! Det finns få saker i livet som gör mig så euforiskt lycklig som konserter med mina favoritband. Och det här var inget undantag. ALLA i hela publiken fick gratis armband som synkades i takt med musiken. Spola fram till 4:20 och beskåda…

Vi hade ståplatserna. De bästa enligt mig för då kan man hoppa och sjunga med hur mycket man bara vill! Och hur kan man motstå det på en konsert som denna???

1 svar på “September”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *