Charlie kommer hem!

Idag kommer Charlie hem igen!!!!! Som jag har saknat honom. Hur mycket solen än har skinit så har det inte gått en enda dag utan att jag känt som om ett stort åskmoln noga höll sig ovanför mitt huvud.

Som jag skrev på Facebook tidigare idag så har veterinärerna hittat en stor obehandlad och långvarig infektion i kroppen på honom. Vanlig infektionsnivå ligger runt 5 och Charlie har över 217 😯 . Ingen vet dock var den finns efter alla tester vilket förblir ett mysterium. Veterinären säger att han svarar jättebra på en riktigt stark penicillin som de ger honom och är FULL AV LIV och glad igen.

Han måste dock hållas extremt vilande tills infektionen försvinner, knappast gå på rastningspromenad, utan snarare rastas bakom huset bara och de anser också att vi inte behöver magnetröntga honom imorgon eftersom en sån här stor infektion påverkar hela kroppen, och att det inte alls är konstigt att han hade svårt att gå. Att det förmodligen inte nödvändigt med magnetröntgen då det troligtvis är detta ont som orsakat allt och inte hans ryggproblem.

Min älskade ängel vad jag har saknat dig

Mitt allt

 

3 svar på “Charlie kommer hem!”

  1. Men usch, stackars lilla vännen <3 Jättehemskt med en sån infektion, men gud vilka bra nyheter egentligen… Hellre en infektion än ryggproblem/problem med leder. Hoppas han blir pigg snart och slipper att bli sjuk igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *