Upp och ner

Upp: Fick döma freestyle för första gången, inte som officiell domare på en officiell tävling, utan på Säbyholms första skolmästerskap. Det var riktigt roligt att öva samtidigt som jag fick chansen att bakdöma med en auktoriserad domare, vilket jag verkligen hoppas är tillräckligt så att jag kan bocka av den delen i domarutbildningen(håller tummarna). Annars var det superträning och jag känner faktiskt att de åren jag har varit involverad i sporten gett mig bra insikt min bedömning. Men man blir självklart aldrig fullärd såklart 🙂 Det är ju en stor del av det roliga i livet!

Ner: Charlies rygg(har Spondylos L7S1) har varit sämre de senaste dagarna… Han har gått med huvudet nedsänkt huvud, hade svårt att resa sig i tisdags och onsdags och skriker till vid hastiga rörelser runt honom. Idag mår han bättre igen, men det gör så ont att inte veta något. Nästa vecka har vi tid hos en ryggspecialist på Strömsholm som ska hjälpa oss med behandling, träning för hans rygg samt ge oss mer insikt i hans tillstånd(har fått röntgenplåtar på ryggen).

Oskar har varit halt i måndags och tisdags. Han hade svårt att gå och skrek till när man sträckte ut hans högra bakben. Nu haltar han inte, men har helt klart fortfarande ont så vi har bokat in en tid till honom hos veterinär som misstänker korsbandet.

Max fortsätter att knarka Kefavet till sina oändliga våteksem…

3 av 3 labbar sjuka… Magic är frisk och pigg som en lärka, men köper man 4 hundar för ett aktivt liv fyllt med bla tävlingar så kan man tänka sig hur jag mår när jag endast kan tävla med en hund, medan alla pengar som kunde läggas på andra håll går skyhöga till veterinärräkningar. Att ha hund är absolut på gott och ont men det gör ändå så ont i mig att leva i den här situationen och varje dag få observera deras åkommor.

Alla tre sjuklingar är sååå himla träningssugna och avundsjuka på Magic som hänger med på alla äventyr. Men vad ska man göra? Kämpa på så gott man kan för sina hjärtan och hoppas på det bästa. Alla som känner mig närmare vet att jag aldrig ger upp och går in i graven för de jag älskar och krigar för. Det är inte lätt att leva hemma hos oss just nu. Vad eller var ska man få energin ifrån?

Mina högt älskade och fantastiska sjuklingar, kärnfriska sommaren 2007

4 svar på “Upp och ner”

  1. Usch, inte alls roligt med sjuka hundar. Hoppas dce snart blir bättre. Ozzy och Spira hälsar till den och pussar på dem 🙂
    (särskilt Spira *skratt*)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *