Skeptisk

Vaknar den senaste veckan av att känna mig väldigt svag, kall och lite svårt att andas. Luftvägarna känns ”tjocka” och halsen irriterad. Nästan hela familjen har varit sängliggandes hela förra veckan med feber, läkarbesök följt av Kåvepenin etc. Det är i princip bara jag och min syster som klarat oss undan smärtfria. Fram tills nu som sagt.

Jag hoppas innerligt att det inte äventyrar min och Magics start i Agriafinalen. Detta eftersom vi måste gå upp 5 på morgonen då på lördag och det är såklart jag som kör ner till mässan med hundarna, bära jäkla stor rekvisita, släpas av Magic och Oskar, burar, packning m.m. För att inte tala om att prestera och hålla nerverna i schack för att Magic inte ska påverkas och ta efter min energi… Allt detta med möjligtvis hög feber om det slutar för mig som det gjorde för familjen.

Svagheten har också gjort att jag helt enkelt inte tränat Magic tillräckligt heller. Jag har inte satt ihop hela eller ens halva programmet till en helhet pga min svaghet i förra/den här veckan.

Nej man måste tänka liiite på sig själv och sitt eget välbefinnande ibland också 😛 Men jag håller tummarna hårt för att hälsan håller, för missta mig inte, jag VILL tävla 😉

Magic och Charlie ser lika skeptiska ut över mina julkort som jag känner mig över hälsan :-P. December 2010
Magic och Charlie ser lika skeptiska ut över mina ideér till julkort som jag känner mig över hälsan :-P. December 2010

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *