Dröm som går i uppfyllelse

Rubriken på det här inlägget kan nog enklast beskriva temat idag. Det tog ett par dagar att få orken att sätta mig framför datorn då min kropp beslutade sig för att det var dags att hoppa på traditionen under den obligatoriska tiden på året då alla ska vara sjuka – hösten. Jag tror mig ha halsfluss, det känns som om någon har kört ner en näve i min hals och river med sylvassa naglar så fort jag sväljer, vrider på huvudet eller pratar. Ska nog kolla upp det hos en läkare idag.

Men nog pratat om mig, eftersom det inte är mig inlägget handlar om idag. Dagens inlägg  handlar om världens bästa hund Oskar. I onsdags var han och jag iväg till centrala Stockholm för ett viktigt och spännande möte. Efter ca 1½ av körande och ett par väl valda svordomar om hur underbart det är att köra mitt i Stockholm för första gången sen jag tog körkortet i februari tidigare i år så kom vi fram. Jag hittade till ett litet trångt parkeringshus, perfekt speciellt när jag fortfarande är urusel på att parkera volvon i små utrymmen 😳 , pustade ut ordentligt, drack en rejäl klunk vatten med Ipren(var sjuk då också, nästintill medvetslös på morgonen) rastade av Oskar och gick in.

Mötet gick över förväntan, Oskar var fruktansvärt duktig, lyhörd och GLAD!  De som vi träffade ÄLSKADE honom. Vi fick jättemycket beröm från flera håll att han inte alls ser ut som 9 år, är i jättefin form och sen fick de se några av Oskars trick, insisterade på att kampa med hans medhavda fleeceleksak och frågade om han kan pussa de på kommando. ”Inga problem”, sa jag. ”Det är bara att titta på honom längre än en hundradels sekund och han är som fastklistrad i ansiktet på en”. Efter lite prat, fick han testfotas och filmas lite utan problem.

Sagt och gjort. En av mina största drömmar har gått i uppfyllelse.

OSKAR HAR FÅTT EN FILMROLL!!!!! Han är en sån hund som jag bara vet att jag kan uppleva en gång i livet och nu blir han för alltid förevigad. Världens bästa hund. Han har till och med ett eget namn i filmen, men mer än så kan jag nog inte säga utan tror måste hållas hemligt tills allt blir klart. Ska höra med produktionen när/om mer kan avslöjas.

Vi firade Oskar genom att stanna vid närmaste snabbmatsställe och köpa honom en naturell hamburgare. Sen stannade vi vid Arken och köpte ett lass färskfoder, nytt och otroligt mjukt läderhalsband och en ”godisväska pro” till inspelningen, allt från hurtta.

Godisväska pro

Fodrat preparerat läderhalsband

Tror jag blivit lite tokig i Hurtta produkter, men jag har verkligen fastnat för deras kvalité, smarta lösningar och utseende 😉

Idag är en sån där dag som jag är så otroligt överlycklig och stolt över mig själv och över vad jag har lyckats uppnå med mina hundar. Och heter man Sussie och bor i min kropp så vet man att såna känslor absolut inte dyker upp ofta. Så den här tiden kommer jag för alltid att minnas. När jag och min allra första hund tillsammans klättrade upp och nådde drömmar som jag aldrig ens vågat yttra eller fantisera om.

10 svar på “Dröm som går i uppfyllelse”

  1. Wow, vad coolt! Ska bli kul att höra sen vilken film det är, ska helt klart spana in den!

    Finns det nån slags hundcastingbyrå eller så att anmäla sig till, eller hur får du med dina hundar i reklamer och så?

  2. GUD VAD ROLIGT! shiiit, grattis! =D Fan vad häftigt och spännande. Är så nyfiken på vad det är för typ av film?
    Stort grattis och du ska verkligen vara stolt över både dig själv och Oskar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *