Boktips för hundälskare!

”Ensamma hjärtan och hemlösa hundar” är den senaste boken jag har läst. Väldigt hjärtevarm och härlig bok att läsa under en kall höstkväll! Rekommenderas varmt till hundvänner!

Jag är inte sååå tokig att allt jag läser är hundrelaterat. Den enda hundcentrerade romanen jag har läst förutom den här är den kända ”Marley and me”(filmen är den enda filmen jag faktiskt gråter FLODER till varenda gång).

Men den här var lätt och kan med ett ord beskrivas som varm 🙂 Bokens handling:

Rachel Fielding har på kort tid lyckats försnilla ett glamoröst jobb på en pr-firma, en attraktiv pojkvän och en chic våning i centrala London. Hon är trettionio år och framtiden ter sig tämligen osäker. Men en dag får hon ett oväntat besked. Hon har fått ärva sin mosters hus på landet, hennes bordercollie och ett hundstall fullt med herrelösa hundar.

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar och är en romantisk och varmt humoristisk berättelse om allt det man kan lära av människans bästa vän.

Bra recensioner verkar den ha haft också:

”Även en allergiker finner sig ohjälpligt förälskad. Så ska en romantisk berättelse vara.”
Dagens Nyheter

”Hjärtevärmande, rolig och romantisk. Marley och jag-fans kommer att älska den.”
Closer

Jag vill också passa på att tacka igen för alla grattis för Magics fina utställningsdebut! Det värmer verkligen och gör min dag att få så fina kommentarer <3

2 svar på “Boktips för hundälskare!”

  1. Åh låter som en bra bok!
    Den måste jag verkligen läsa nu i höst 🙂 Har fått lite svårt att hitta böcker t.ex som denna, så det var ett bra tips! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *