Med solen kommer energin

Så otroligt skönt med plusgrader och solsken som vågat sig fram de senaste dagarna här i Stockholm! Man bara får sånt sug att konstant vara ute och absorbera varenda sekund av ljuset. I vanlig ordning kommer även träningsinspirationen som ett brev på posten.

Helgen har bjudit på sån underbar avkoppling i naturen

Wonder har fortsatt fått jobba på sina svängkommandon för höger/vänster/fram samt utmanas i sitt-stanna kvar. Här är filmer från våra senaste träningar.

Träning: Wonder – Klara färdiga KÖR, framkommando(ta leksak trots att jag springer) samt stanna kvar utmaningar.
Träning: Astra, Phoenix och Wonder tränar in sväng-kommandon.

Förutom grunder i agility tränas det mycket freestyle med tjejerna och Magic samt HTM för Haven. Inga filmer på det dock då jag behöver mobilen för musiken ? Astra försöker jag jobba ned hennes tokgalna energinivå, programmet kan hon i princip utantill vid det här laget. Fjompan ska ju debutera så med henne ligger mest fokus på att kedja in flytet och se vilken typ av freestylehund hon är gällande tempo, typer av tricks och stress/ambitionsnivå.

Förutom hundarnas träning så har Phoenix små Disneyvalpar hunnit bli 4månader gamla nu! Otroligt söta är de allihopa och jag ska göra en liten kullsida här på sajten åt de också så man kan kika och uppdatera lite om hur det går för de små liven❤️ Min mamma som behöll en tik – Skylar, har vi hunnit fota av ordentligt samt påbörjat lite stå-träning nu när hon blivit utställningsmyndig ? Tycker hon är alldeles för tjusig för att inte testa lyckan några vändor i vänstervarvet?

Skylar 18 veckor – börjar så smått se mer och mer ut som en hund
Samma kloka ögon som sin fantastiska farbror Magic❤️

Visst är hon fiiiiin?! ? Här är ett klipp på hennes första utställningsträning när vi möttes upp med Linda och underbara tvillingbrorsan Charm! Hon skötte sig super! Bara detta med att trava i koppel som saknas ?

Imorgon står invägning av gänget samt hundsim på schemat! Kanske att man lägger lite spår också om andan faller in ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *