Vår vecka + freestylekurs!

Nu är det många bollar i luften som är på mig att jonglera och mycket att hålla reda på för mitt lilla huvud, så trots att ögonen svider av trötthet just kommer sinnet nog inte riktigt får ro förrän jag mappat ned allting lite.

Tisdag

Morgonrehab för Magic på ReDog. Sen iväg till Uppsala för ärenden, hämta saker, handla mat för hela veckan och fara tillbaka till Stockholm igen mot kvällen. Kvällstid blir det att leta efter moderna stugor och lyxlägenheter att filma i. Vet ni någon, hojta till haha!

Onsdag

Första dagen på nya jobbet där jag ska koordinera en av Stockholms Dramatiska Högskolas examensfilmer. Sökte även en av deras kandidatprogram i helgen(håll tummarna!). Detta kommer ta upp mer än all min tid kommande månaden.

Torsdag

Koordinera film förmiddag. Filma tv-serie med Magic 14:30-22:30, hela ligan får haka på som sällskap????

Fredag

Koordinera film hela dagen. Åka till Uppsala på kvällen för att lämna vovvarna hos föräldrarna då jag inte kommer kunna ha de i helgen av sekretessbelagda orsaker ????

Helgen

Den avslöjar jag inte, men på söndag hämtar jag hundarna igen och vi köttar på mot ännu en fullsmockad vecka ❤️

Kring allt detta ska såklart hundarna få sitt, men detta är det som är schemalagt de kommande dagarna.

Avslutar inlägget med en rolig nyhet! I mars drar jag igång en ny nybörjarkurs i freestyle på Uppsala Noseworkklubb! Den kommer att hållas i deras nya inomhuslokal så räds icke kylan om ni känner er sugna att dansa in våren med vovven ???? Här nedan är en bild med all info, klicka er in på unwk.se för anmälan! Platserna har redan börjat fyllas!

De erbjuder såklart även kurser i Nosework och så kan man hyra in sig i deras inomhuslokal om man är sugen på egen träning☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *