Tillbaka med uppdaterad look!

Nu är äntligen min icke-uppdaterade sida uppe och fungerande igen! För ungefär en månad sen fick jag ett trevligt mail från Surftown att min hemsida har blivit hackad med en massa skadliga filer så de var tvungna att stänga ned den tills jag eller de mot en summa på 2300kr rensade den, åtgärdade saker i koderna mm mm så den kunde komma tillbaka till liv igen. Detta hände under min mest intensiva period som koordinator så det fick helt enkelt vänta. Nu har dock hemsidan återuppstått med en mer modern, säker och hacker-fri look! 😀 Headern är prydd med min lilla kung Haven stegrandes i solnedgången på toppen av Hammarbybacken. Den bilden är en screenshot tagen från sista veckan innan jag blev klar med filmskolan förra sommaren och bara åkte runt och filmade hundarna med filmkamera runt om Stockholm.

Foto Tobias Björkling

Nu när jobbet på StDH är färdigt så har tiden för att satsa mer på vår träning kommit tillbaka!

Det vi jobbar på nu är:

Grundträning och hoppteknik i agility inför säsongen. Så himla nyttigt att ”go back to bascis” med jämna mellanrum 🙂

Nosework och fysträning på ReDog i Tumba för Magic för att hålla 11-åriga kroppen stark och välmående ❤️ Där kör vi water treadmill, laser och vibb – Magic mår som en prins efter varje pass och har nu kommit igång med trav i vattnet?

Beträffande noseworken så fick Magic sin allra första lektion idag med bästa Linda och han var så duktig så! Han är precis lika grön som mig(INGEN erfarenhet med andra ord) så lämnade över rodret till någon med skills? Tror sporten kommer att passa honom alldeles utmärkt! Ovan är ett klipp på första passet, där han redan nosar systematiskt och stannar till vid rätt burk!

I övrigt så njuter hundarna och jag till fullo av vintern med all rolig snö, nosar på nya momenten inför lydnadsklass 1 som Astra, Haven och Phoenix är uppe i nu och ska i nästa vecka jobba Magics tre sista dagar på en tv-serie som har premiär i höst! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *