Två nollor!

Veckan som varit kan minst sagt säga varit väldigt ”hundig”. Veckan kickstartades med en 6 timmar lång resa till söderut tillsammans med Magic och lilla Cozmo som mini-praktikant för dansk tv-serieinspelning. Magic har presterat på topp hela veckan, charmat sönder hela teamet och jag kunde inte vara mer stolt över den fantastiska hunden han är. Det är nästan som om jag inte behöver prata när vi kommunicerar under tagning. Cozmo skötte sig finfint han med. Tyst hela vägen i bilen, gör ifrån sig snabbt vid alla rastningar och en otroligt miljöstark liten parvel. Inte en enda miljö berörde honom det minsta den lilla huliganen.

Redo för roadtrip!

Tillbaka i Stockholm så var det dags för Cozmo att åka hem till sin familj igen och vovvarna och jag rullade vidare för en fullspäckad hundhelg.

I lördags mötte vi upp min vän jag gick i filmskola med för att åka ut till Ekerö och filma vovvarna med dyyyyyyyr filmkamera och drönare han lånade från jobbet. Tror vi var på klubben i ca 4-5 timmar och filmade hundarna medan de tränade och busade allihopa. Grymt rolig dag och sjukt kul med en liten återförening. Tillbaka i lägenheten slocknade hundarna som ljus och kvällen spenderas med pizza och filmklippning. Vi fick ihop sjukt mkt häftigt material, men hann bara klippa en bråkdel.

Här är ett litet smakprov från en del av tjejernas delar 😀

På söndag var det dags att välkomna dagen tidigt för agilitytävling på Lidingö Bk stod på agendan! Vi var där vid kl 09.00 för mätning då Astra inte tävlat agility sen de gamla reglerna med bara tre storleksklasser. Anmälde henne i Large men efter mkt om och måååånga ommätningar så blev hon med ca en halv centimeters marginal en XL-hund ???? Domaren var helt förbluffad över vilket jäkla gränsfall till hund hon var. Jag lite uppgiven då man såklart vill att hunden ska hoppa så lågt som möjligt när hon ändå är det gränsfall som hon är. Bara att anmäla till funktionärerna och starta sist i XL-klassen.

Ibland är det lite sjukt över hur bra timing saker i livet har. Samma dag som jag vart ledsen över detta med mätningen och att Astra måste konkurrera bland de största hundarna och kanske inte alls platsar där är samma dag som Astra visar mig att ”matte detta fixar jag” och NOLLAR både hopp- och agilityloppet med fina tider!!! Hon kammade hem en 2:a respektive 3:e placering och är nu två pinnar rikare i sin nya fina tävlingsbok <3  Helt sjukt och något jag aldrig någonsin hade förväntat mig efter 1-2 år utan att tävla agility. Kanske har alla dessa kurser  både online och fysiska samt träningar för att nöta på mina svagheter och stärka upp Astra börjat ge lite payoff på mig som förare? 😀 Otroligt glad är jag för detta och galet agilitytaggad på en helt ny nivå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *