Nya träningsmål


Nu nalkas den där tiden på året där inomhusträningarna tar över och jag känner att vi behöver lite tydligare uppsatta mål för träningarna så att varje timme blir så väl utnyttjad som möjligt. Hundarna har såklart inget som helst emot att bara träna ute, det är mer hos bekväma mig det ligger haha. Är det inte den där perfekta höst/vinterdagen där solen skiner och varje cell i kroppen spritter av energi så tar det rätt hårt emot att ägna utomhusvistelserna till mer än promenader eller fyspass. Man har ju ändå hela fyra hundar att beta av per träning 😛
Så nu kommer träningarna fokuseras med:

  • Läxor från agilitykursen från Nadine Rinderud vi går samt onlinekursen Xtreme Foundations hos Lolabuland
  • Klass 1 moment till lydnaden. Här har jag som mål att tävla klass 1 med Astra och Haven innan årskiftet. De flesta momenten är på plats. Finslip och signalsäkerhet behövs främst på konskicket, nya rutan med läggande samt ställande/sättande/läggande under marsch sen är de good to go! Phoenix har inte tränat klass 1 alls så henne ska vi satsa på det med så hon blir startklar till våren/sommaren 2018. Det är så himla mkt längre och fler moment än startklass så vill verkligen jobba igenom detta ordentligt innan vi tävlar där.
  • Freestyle/htm. Astra och Phoenix vill jag tävla freestyle med så de måste få program! 😀 Haven vill jag rusta upp för klass 2 med i HTMen.

Sen är jag sjuuuukt sugen på att gå Nosework kurs med Magic så vi kan träna inne! Vill ha tips på BRA instruktörer i norra Stockholm/söder om Uppsala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *