Långa dagar korta nätter

Ett tag sen sist!

Rubriken ovan summerar tillvaron rätt korrekt just nu. Det är en fortsatt kamp att hinna med allt som ska göras medan jag pluggar filmproduktion år två nu på Kulturama. Mina specialområden jag speciellt älskar att gotta ner mig i har blivit producent, ljud och filmklippning. Det arbetas hårt, ca 16-17 h/dag 5-6 dagar i veckan(sömnen snittar på 3-4 h/natt) hela året framöver tillsammans med min produktionsgrupp för att bli så tillräckligt skillade att vi faktiskt kan gå ut i verkliga livet efter juni och jobba med samt leva av våra drömmar. Så nu sliter vi samtidigt som jag faktiskt lyckas komma ut och börjat jobba på filmproduktioner utanför skolan för att knyta lite kontakter och dra in pengar. Allt detta medan jag även har fyra små fyrbenta vänner som kräver min uppmärksamhet och tid.

skarmavbild-2016-10-14-kl-22-48-50

Som tur är har jag riktiga hundvänner till produktionsgrupp så vi är mestadels hemma hos mig och jobbar eller så tar jag hundarna med mig så antalet ensamma timmar för vovvarna när jag är borta på lektion är minimala 🙂 Höstpeppen hundmässigt är väldigt stor, vi har kommit igång med både agility, freestylen och lydnaden igen.

  • Astra har anslutit sig till nya agilitylaget R.E.T.A(förkortning för Razz, Eboni, Tempo, Astra) där vi redan hunnit avverka ett par tävlingar. Verkligen ett underbart team att vara en del av.

skarmavbild-2016-10-14-kl-21-11-28

  • Phoenix är hela 8 månader nu. Otroligt glad och underbar liten brud kan man snabbt summera henne som. Vi har hunnit debutera i utställningssammanhang under SKKs internationella i Gimo där hon blev BIR-valp med HP 😀 I övrigt så börjar vi preppa för start i lydnadens nya startklass nästa vår samt leka in freestylerörelser och runda hinderstöd.

img_3785-kopia

  • Haven anammar HTM-sidan av sig har jag tänkt så där filar vi på program och positionsträning ordentligt just nu 🙂 Han går som en laddad bomb kan man säga hehe, jäklar vad det går! Annars så tränar han allt mellan himmel och jord som vanligt med hela sitt hjärta i allt han gör.

img_3928-kopia

Magic går hos hundkiropraktor och får laserbehandligar som han bara njuter av. Sen drillar vi avancerad rally och där inväntar jag regeländringarna vid årsskiftet så man slipper honnören ;-P Inte för att Magic skulle ha något problem med det alls, utan mer för att jag tycker att det är en rätt tråkig grej att träna och ha som moment i tävlingen hehe. Sen letar jag med ljus och lykta efter en bra nosework-kurs i norra Stockholmsområdet eller ännu bättre, online. Så hojta till om ni vet något!

För att ytterligare öka höstpeppen så har vi passat på och shoppat loss lite obligatoriska tillbehör under förra helgen så vi knappt kan vänta med att kasta oss ut och träna i kylan. Så nu kör vi lite hundhöst-haul!

Första stoppet ut var Hööks där de hade 15% rabatt på alla sina Back on Track produkter så där köptes ett nytt standardtäcke till Astra. Phoenix som är i vuxenstorlek nu fick ärva hennes gamla. Täckena passar helt perfekt på båda ????

045559-10-13100-upp-fra-01

Hööks hade även 10% rabatt på alla sina reflexprodukter så Phoenix fick sig en reflexväxt som jag kan ställa om allt eftersom hon grovar på sig 🙂 Billigt och sitter perfekt!

043123-30-16205-upp-fra-01

Nästa stopp, Clas Ohlsson där jag köpte 4 hängen med lampor till deras halsband. 2 för 39kr! It’s a steal 😉 (Fick efteråt höra att man kan köpa 1 för 10kr på JULA också).

skarmavbild-2016-10-14-kl-22-26-06

Sista stoppet ut var till XXL saker till matte 😉 Nya grymma vandringsskor till höstpromenader och klubbträningar behövdes och valet föll på mkt prisvärda North Face Verto Plasma II GTX

cdl4_gur_hero

Sen så är det så att de hade prissänkt Lundhagsbyxor med 800kr så nu strosar jag mest runt i dessa i allehanda hundsammanhang 😀

8800402571294_1061091_110_634202409297812500_9585_jpg

Även en rolig repboll hängde med hem ifrån Granngården men den pajade efter 5min i Havens gap när vi körde agility så den utelämnar jag i min hundhaul 😉

Det var väldigt kort om vad som hänt från oss, måste komma ihåg att uppdatera oftare än var 4:e månad 😉 Avslutar med denna som sammanfattar livet lite just nu.

skarmavbild-2016-10-14-kl-22-53-00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *