Trickutmaning 24 – ”Greppa pinnen”!

Varmt välkommen till ”Freestylehundars Trickutmaning 24”!

Underbart att så många hakar på vårt ambitiösa, glada kompisgäng på Fejjan  :razz: 1975 medlemmar är vi uppe i nu! Gå bara in på Facebook och sök ”Freestylehundars Dagens Trick” och klicka gå med i gruppen om ni inte redan gjort det ;-)

Efter 4 månaders väntan är vi nu igång igen! Det här tricket är ett väldigt gulligt freestyletrick, men även utmärkt om man bara vill slipa på shaping-kunskaperna eller imponera på vännerna med hunden som kan hålla paraplyet åt dig medan du sätter på dig ytterkläderna i höst 😉

Extra tips! Har hunden svårt att greppa pinnen bra så luta den gärna åt lite olika håll tills ni hittar en vinkel som passar just er hund så att den lättare kan hålla den med tassarna.

Lite allmän info om Trickutmaning 24:

  • Målet är att hunden ska kunna hålla valfri pinne(med en eller två tassar) 5-10 sek varav 2-3 sekunder helt själv utan att du stödjer med handen  ;-)  Hunden ska ha klarat att hålla hela tiden innan belöning. Du får berömma hunden med röst hela vägen.
  • Utmaningen avslutas den 3:e oktober, alltså om 1 månad.
  • En film på det färdiga tricket i min Facebookgrupp
Här har ni vår egengjorda träningsvideo!  :mrgreen:
Priset för detta trick är…
1 paket Planet Pet Duck strip!
Planet Pet Dog Duck Strip 100 g
Planet Pet godis är ett välsmakande och hälsosamt sätt att belöna ditt husdjur. Dessa delikatesser är gjorda av 100 % naturliga ingredienser utan användning av tillsatser eller konserveringsmedel. Godiset är lättsmält med en låg fetthalt och framför allt – supersmakligt! Dessutom går 1 % av försäljningen av Planet Pet till välgörande ändamål.
Klara… färdiga… Klicka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *