Trickutmaning 22 – ”Hoppa över armar”!

Varmt välkommen till ”Freestylehundars Trickutmaning 22”!

Underbart att så många hakar på vårt ambitiösa, glada kompisgäng på Fejjan  :razz: 1811 medlemmar är vi uppe i nu! Gå bara in på Facebook och sök ”Freestylehundars Dagens Trick” och klicka gå med i gruppen om ni inte redan gjort det ;-)

Detta trick är ett rent freestyletrick som mina hundar älskar att göra och träna. Allt du behöver är en hund, dig, själv, någon väldigt lockande belöning och en form av barriär för armarna! Behöver ni mer hjälp, vägledning eller bara visa hur långt ni kommit så tveka inte att hojta till i Facebookgruppen så andra som kanske har samma strul kan få hjälp, eller bara beundra din fina vovve ;-). Mitt kommando för detta är bara ”hopp” i kombination med deras namn för att egga på att köra flera varv utan stopp ;-)

Extra tips! Har hunden svårt att hoppa så sänk bara armarna och höj allteftersom den växer i styrka och självförtroende. Träna gärna på ett underlag som inte är halt.

Lite allmän info om Trickutmaning 22:

  • Målet är att hunden ska kunna hoppa över dina armar 4 ggr i en cirkel runt dig utan att stanna  ;-)  Hunden ska ha klarat hela målsatta 4 hoppen innan belöning. Du får berömma hunden med röst hela vägen.
  • Tävlingen avslutas den 28:e april, alltså om 4 veckor.
  • För att få chans att vinna vill jag ha en film på det färdiga tricket i min Facebookgrupp
Här har ni vår egengjorda träningsvideo!  :mrgreen:
…Priset för detta trick blir…

Ett presenkort på hela 200kr till Eckers kvalitet och design webshop!

Eckers

Eckers är ett varumärke som står för kvalitet. Hos Eckers hittar du snygga och hållbara koppel till utställning OCH vardag samt halsband till din hund. De erbjuder allt från klassiskt enkelt till gnistrande strass och blänkande nitar. För matte och husse finns det också snygga prylar som armband, skärp och gitarraxelband. Självklart är alla dessa produkter i samma höga kvalitetsläder som våra hundprodukter.

Jag älskar verkligen Eckers produkter, de är bland de finaste och bästa prylarna som finns på hundmarknaden inom läderhalsband och koppel enligt mig! Detta pris vill ni INTE missa! :-)

Kika in och läs mer om dem här: www.eckersshop.com och här: www.eckershund.se

Klara…Färdiga…Tricksa!

1 svar på “Trickutmaning 22 – ”Hoppa över armar”!”

  1. Pingback: » TGIF!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *