TGIF!

Fredag fredag fredag! Yaaaaay! 😀

 

Helgen ser ut att bli helt fullspäckad med roliga aktiviteter! Tävlingar som sagt både lördag och söndag då jag kättrade upp på startlistan från reserv till tävlande igår kväll. Kommer bli jätteroligt 🙂 Sen planerar jag också att fira bästa Matildas födelsedag med henne och hennes vänner.

Annat roligt som har hänt är att ett underbart paket från våra samarbetsparters Eckers har kommit! Det är företaget som ni kan vinna ett presentkort på hela 200kr ifrån via min trickstävling! KLICKA HÄR

Älskar verkligen alla deras produkter. Stil, kvalité, form och funktion! I love it!

Nu kommer Astra se sjuuukt läcker ut på tävling med sitt nya bling bling gnistrande svarta halsband och ett lila halvstryp.

Magic poppa ut ännu mer med rockiga röda läderhalsbandet

Och Haven blir om möjligt ÄNNU stiligare i sitt bruna läderhalsband med guldnitar!

Det roligaste är också att jag även har armband i läder till mig i färger från var och en utav mina hundars halsband, också från ”Eckers” så vi kommer matcha varandra på tävlingarna i helgen och framöver!!! 😀 Nu har jag haft halsbanden i ett par dagar i regn och rusk, on- och offroad och de är helt super! Hundarna har inte ens kliat sig som de annars lätt gör när halsband åker på!

Eckers erbjuder även förutom halsbanden koppel och utställningskoppel i allt från klassiskt enkelt till gnistrande strass och blänkande nitar. För matte och husse finns det också snygga prylar som armband, skärp och gitarraxelband. Självklart är alla dessa produkter i samma höga kvalitetsläder som hundprodukterna 🙂

Kika in på deras utbud genom att klicka här www.eckersshop.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *