Full rulle, and I like it!

Denna veckan har verkligen varit späckad med jobb och andra aktiviteter. Och imorgon är inget undantag för först jobbar jag 07.45-16.30 och sen tar jag fort som attan bilen mot tågstationen för att göra hundjobb i centrala Stockholm under kvällen. Kommer bli jätteskoj! 😀 Precis som jag vill ha det 😉 Fredag ska Volvon bärgas till däckverkstad då det blev punktering på ena framhjulet. Resten av helgen ska jag slappa, träna hundar, gå låååånga promenader och bara vara glad och njuta av ledigheten 😀

Igår påbörjade jag och Magic en agilitykurs i handling för självaste Nadine Rinderud! 😀 Det var verkligen otroligt roligt att sätta igång igen med agilityn efter ett halvårs total avsaknad av agility pga Magics ont i mjukdelar i ryggen. Och jag måste säga, JÄKLAR vad bra han är! Träffade och fullgjorde ett fullt 12-pinnarsslalom perfekt varje gång, rev inte ett enda hinder på hela kursen och är väääldigt förlåtande mot mina urdåliga handlingkunskaper <3 Kursen går i 6 omgångar med 3 veckors mellanrum mellan varje tillfälle och efter gårdagen har jag redan världens träningsvärk i benen!

Taggad Magic!

Jag filmade lite mot slutet av de 2 timmarna vi var där och jag är extremt nöjd! Ska försöka få någon att filma oss varje gång så jag kan följa och jämföra våra framsteg 1:a mot sista tillfället.

Så här såg det ut igår i slutet av kursen då vi båda var trötta och mina ben t.om vek sig i slutet av banan så jag snubblade till 😛 . Älskar diamantens glada attityd, svansen bara går och går <3

Idag hann jag även iväg efter jobbet till veterinären för genomcheck av Oskar bara för att kolla av att allt ser och är bra <3 Det gick finfint!

Nu ska jag sätta mig och planera lite och sen iväg till sängs! Vi hörs! 😀

2 svar på “Full rulle, and I like it!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *