Årets aussie!

Ja vi gjorde det! Haven fick SASKs utmärkelse ”årets australian shepherd i Freestyle 2013”, där han stod mot hundar som tävlar alla klasser! Så himla glad och stolt jag är över oss båda. Det tog oss verkligen blod, svett, glädje och tårar tills vi står här idag snart 1 år efter att vi tillsammans tog hans första steg ut på freestyleplanen. Under året har vi plockat 5 raka klassvinster, titlarna FD1 och FD2, kval och en andra placering i Agriafinalen på Sthlm Hundmässa, utmärkelsen ”årets nybörjare i freestyle” och nu även ”årets australian shepherd i freestyle” 😀 Fan vad bra du är bästa lilla supermannen! Och ännu är du bara 1 år gammal?!

FD1 FD2 Meet MyOwn Creation Crispy ”Haven”

Så otroligt lycklig jag är över denna fantastiska lilla kille!  Just nu rustar vi upp och utökar repertoaren inför freestylens motsvarighet till eliten och siktar mot nya drömmar med mitt tokiga gullefjun till hund 😀

Havens freestyledebut!

Ännu ett stort grattis till en annan topplacerad Meet MyOwnare på listan! Grattis till Magics kullsyster Meet MyOwn Hope Diamond ”Hope” som fick en 2:a placering i ”årets bruksaussie – rapport”!

2 svar på “Årets aussie!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *