10:e dagen!

Ok, nu ligger jag rejält efter med mitt bloggande, men till mitt försvar så har jag varit galet upptagen med att leva det goda livet och vara ute på äventyr med vänner så jag hade inte riktigt tid att blogga. Ungefär varje dag förra veckan var jag uppe vid 6-7 och landade inte hemma förrän runt 1-2 på natten 😛 Så egentligen är jag inne på dag 16 hihi!

Men imorgon börjar jag inte att plugga förrän runt 14.30 amerikansk tid(20.30 svensk tid) så då ska jag försöka komma ikapp lite med bloggelibloggandet 🙂

Men åter igen! Den 10:e dagen, alltså tisdagen den 10:e juni förra veckan så saknade jag alla er där hemma något otroligt enormt mycket <3 Familjen, vännerna, hundarna. Ja allt det viktigaste i livet <3 Det hade inte hänt något speciellt den dagen som utlöste det, saknaden kom bara som en enorm våg över mig. Så en stor del av dagen spenderades med att lyssna på musik som jag förknippar med mitt hem, youtube kollande på träningar och tävlingar med mina pälsklingar och en ordentlig portion tårar <3 Jag har det verkligen fantastiskt bra här. Varje dag är som ett nytt starkt OCH positivt minne för livet som jag är för evigt tacksam om att få uppleva. Största delen av hjärtat kommer ju dock såklart alltid att höra till alla levande ting jag älskar mest <3

Mot kvällen fick mina tankar om hemlängtan spridas något enormt för då var det dags för musikal på Broadway! Jag väntade in min ena vän Claudia som slutade skolan lite senare än mig och tillsammans drog vi till NY för attt möta upp två vänner till för middag innan musikalen. Herregud vad FANTASTISKT musikalen var! Helt otroligt och lätt bästa jag någonsin sett musikalväg(som jag ändå sett en hel del av både i Sverige och London). Musikalen som jag nu höjer så högt upp i skyarna heter ”Pippin” och vann flertalet Tony Awards(som Oscar statyett fast för musikal) 2013 och innehöll verkligen allt. En story att relatera till, humor, realism, MAGI, otrolig karisma och agerande av skådisarna, mindblowing dans och akrobatik, bra musik, ja jag kan fortsätta såhär länge länge 😉 Pippin är en musikal av Stephen Schwartz, en av de främsta författarna/kompositörerna i musikalvärlden idag. Bland hans andra verka kan nämnas t ex Wicked, Godspell och Children of Eden samt filmer, t ex Prinsen av Egypten och Pocahontas. Kortfattat så handlar musikalen om ”Pippin”, en man i 20-års åldern som precis avslutat sina studier och inte alls vet vilken väg han ska ta i sitt liv för att han ska känna sig meningsfull och ”fulfilled”. 

Jag måste absolut klämma in och se en till musikal innan min tid i New York är över för det här var något utöver det vanliga!

 

Publicerat i USA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *