Tävling! Dagens trick 15 – ”Sätt på dig halsbandet”

Nu är det dags för nästa trick! Hoppas att ni är redo för en ny utmaning! Tack för ert tålamod! Har suttit och kämpat med videon hela dagen samtidigt som jag bollade alla andra måsten i livet, men nu är den uppe!!! Underbart att så många hakar på vårt ambitiösa, glada kompisgäng på Fejjan  :razz: Nu är vi nästan uppe i 900 medlemmar mot 800 vid förra trickets början?! Gå bara in på Facebook och sök ”Freestylehundars Dagens Trick” och klicka gå med i gruppen om ni inte redan gjort det ;-)

Denna omgångens trick går i vardagens tecken. Detta är ett bra sätt att vända en ganska tråkig sak från hundens synvinkel till något superroligt!!! ;-) Kan även vara en superövning för vovvar som inte gillar halsband eller när människor sträcker fram sina händer till dem. Är även en superövning när man vill börja träna med targets till freestyle och dylikt eller har svårt att fånga in hunden på promenad då den inte gillar sitt halsband. Behöver ni mer hjälp och vägledning så tveka inte att hojta till i Facebookgruppen så andra som kanske har samma strul kan få hjälp ;-). Ord jag använder för detta är ”halsband” men vad som helst eller inget ord alls funkar såklart ;-)

Lite allmän info om Dagens trick 15:

 • Målet är att hunden självständigt ska kunna dra hela sitt huvud genom sitt halsband/sele helt utan kroppslig hjälp eller upprepade kommandon från din sida. Alltså ska du sträcka fram halsbandet säga ditt kommando/inget alls och hunden ska självständigt söka sig till att dra hela huvudet genom hålet till halsbandet sitter på plats.  ;-)  Målet är att du inte ska behöva göra något alls förutom att hålla halsbandet stilla, så det gäller ett genomarbetat samarbete i tricket  :smile: Du får belöna när hunden har halsbandet på plats ;-)
 • Tävlingen avslutas den 8:e juli, alltså om 4 veckor.
 • För att få chans att vinna vill jag ha en film på det färdiga tricket + att ni meddelar att ni är med och tävlar i eran egna blogg/hemsida/Facebook
Här har ni vår egengjorda träningsvideo!  :mrgreen:
…Priset för detta trick sponsrat av Vetzoo blir…

Badleksaken Bone Thrasher och 3-pack bajspåsar!!!!!

Flytande hundleksak speciellt utvecklad efter hundens ögon. Tillverkad av robust neopren i intensiva färgskalor med starka kontrastmönster. Idealisk för lek både i vattnet och på land. Mjukt ben som är lätt att känna igen för din hund.
Kände att det passade så bra med ännu en badleksak då det är sommar och man bara vill vara ute, bada, leka och ha kul?! Sen så glömmer vi inte att plocka upp efter våra vovvar heller då 3×12 bajspåsar ingår i vinsten :-D

Klara…Färdiga…TRÄNA   :grin:

8 svar på “Tävling! Dagens trick 15 – ”Sätt på dig halsbandet””

 1. Pingback: Dagens trick | Klickernarkoman

 2. Hej Sussie!
  Hoppas att är bra med er 🙂
  Lagom svårt trix för vår del så vi tänkte försöka hänga på! Får man tävla med flera hundar? Är det här man ska kommentera för att få vara med i tävlingen?
  Här kommer i alla fall bidrag från mina sheltiesar:
  Teja: http://youtu.be/QWMnE3EwYVU
  Vilda: http://youtu.be/5v660_DpXnM
  Vi har bloggat lite om detta: https://klickernarkoman.wordpress.com/2013/06/11/dagens-trick/
  Kramar till er! Nu håller vi tummarna för att vi vinner den fina leksaken 🙂

 3. Pingback: Ta på halsband |

 4. Pingback: Växter är de nya djuren…eller vänta nu, nä? | Evis

 5. Pingback: Hej bloggen! « SussCreations Bloggen

 6. Pingback: Tävling! Dagens trick 15 – ”Sätt på dig halsbandet” | hundreda

 7. Pingback: Huvudet genom halsbandet « SussCreations Bloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *