Spånar vidare

Håller på och klurar på nästa låt i freestylen till Haven. Inte det lättaste kan jag säga… Jag vill inte återanvända vår klass 1 låt av flera anledningar:

  • För kort för min smak i klass 2. Den är bara 1,5 min och jag vill nog ha minst 2 min.
  • Låst mig på denna koreografi, så jag har noll tankar om hur jag vill bygga om den för klass 2
  • För ”monoton” för mig. Den är ju snabb och rytmisk och så, men jag känner att jag vill visa ”mer”, alltså lite tempoväxling för denna låter typ exakt likadant hela tiden.
  • Huvudanledningen till att jag älskar freestyle är just för att det är så fritt. Jag älskar variation i hela min vardag och blir lätt uttråkad som jag nu är med denna låt och program.

Så nytt ska det bli med nya utmaningar! 😀

Får se hur det går… Håller er uppdaterade om fortsatt utveckling 😉

En rolig sak jag gjorde igår var att agera valpleverans-chaufför. Min vän Maija hade nämligen tingat denna lilla dyrgrip på kennel Sheepeye’s! Det är såklart en liten Australian shepherd 😉

Så igår bar det av ca 1 timme tidigare än vad som egentligen skulle behövas åka. För nu är Stockholmstrafiken igång igen med full sving! Men det gick så bra så och vi kom fram i god tid. Väl där fikade vi, pratade hund såklart och skrev på papperna.

Sen var det dags för Maijas och Blaze nya äventyr i livet att börja! Han var sååå himla cool hela vägen hem. Inte ett enda pip, kikade ut, klättrade lite och hade sig 🙂 Stannade halvvägs ungefär för kisspaus som han såklart klarade galant det också. Sen väl hemma så hängde han på så fint i kopplet, var lite avvaktande mot aussie-storebror Tiger, men smälte fort och hakade på som om han gjort det hela livet! Och hemma kände han nog sig direkt tror jag. Klampade in med lilla gullesvansen i topp, åt med GOD aptit och kollade av matskålen 3ggr om det fanns något kvar haha!

Välkommen till träningsgänget Maija och aussiebäbisen Blaze! 😀

2 svar på “Spånar vidare”

  1. Vi tackar så mycket för all hjälp och välkomnandet. Alldeles nyss så vågade Blaze lekmorra åt storebrosan 😉 Snart är det fullt ös här hemma 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *