Lydnad och aussieträff

Under lydnadskursen den här veckan så fick hela gruppen köra igenom ett helt lydnadsprogram i sina respektive klasser utan godis, med domarbedömning och filmning för att se hur vi faktiskt ligger till. Så det blev alltså klass 3 för mig och Magic. Och det räckte till ett 2:a pris med 215 poäng(nollade vittringen då vi knappt tränat det alls). Jäklar så stolt jag är! Vi har inte satt ihop något klass 3 moment alls tidigare, ännu mindre i en ny miljö och utan belöning! Han höll ihop så himla fint och nu ska vi ligga i råträning med pet och finslip så blir det start till sommaren! 😀 Så jäkla kul!

I veckan har jag även nött lydnaden med Haven(haha verkar som jag verkligen är i någon lydnads-roll). Nu fokuserar vi på ingångarna till inkallningen som blivit SNEDA och det är inte lite heller, men det känns som jag har en lösning på G 😉 Ställandet har vi helt bytt taktik i med hjälp av plattformsträning som jag faktiskt aldrig använt mig av förut och OJ vilka resultat det blev direkt! Den metoden ska jag definitivt fortsätta köra på så dröjer det inte alls innan vi har ett superställande 😀

Sen hade vi lite aussieträff igår också på Uppsala bk! Vi tävlade i uppletande på tid med Haven(plockade t.om in en stekpanna!) och potatis-på-sked-race med Magic och vårt lag vann båda gångerna! 😀 Jättetrevligt att träffas, det gör vi gärna om!

Full fart på uppletandet så fort Haven klurade ut vad det var vi skulle göra ;-)
Full fart på uppletandet så fort Haven klurade ut vad det var vi skulle göra 😉 Foto: Marie Larsson
Magic låg och såg snygg ut medan Haven tränade 😉 Foto: Ewa Carlefred

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *