Introducing… Meet MyOwn Ferrari!!!!!

Idag är en en stor dag, för idag så välkomnar vi den högt efterlängtade Meet MyOwn Ferrari ”Ferrari” till flocken!

ferrari-sit-7w

Ferrari

Ferrari är passande nog född i kennelns Formula 1 kull och är en galen superbusig tuff liten brud! Hon planeras att främst bli en liten agility- och brukstjej!

En tik har jag drömt om sen lååångt innan Haven eller ens Magic var med i bilden. Japp det är nära inpå Haven i åldern men så passar det sig lägligt då jag fortfarande bor hemma och har konstant passning till henne när jag pluggar eller jobbar och hon inte kan vara med, så sen när jag flyttar när jag ska plugga i nästa vinter så är hon ”klar” liksom och fungerar precis som de andra vuxna aussiesarna när jag blir mer upptagen och inte har tid för att grunda och uppfostra en tik exakt som jag vill. Skulle vara mycket mycket svårare att skaffa tik när jag flyttar och jobbar/pluggar för jag vet ju inte ens om det blir i Uppsala, kommer inte ha råd/vill helst inte köra med dagisinackordering osv med småbäbisar. Det passar nu helt enkelt, hur sjukt det än låter haha! Labbarna(stannar hemma när jag flyttar) är ju mera mina föräldrars, så vi har delat upp allt bra med skötsel, motionering, träning och så. Jag och hela min familj har inga som helst tvivel på att detta kommer gå alldeles galant 😉

Även denna gång så är det av rasen australian shepherd och hennes mamma är faktiskt Havens moster så de är nära släkt 🙂 Vill ni läsa mer om kombinationen så kan ni klicka på länken här: http://meetmyown.com/valpar.htm

Just ja om ni eller någon annan är sugen på en aktiv superras att tävla med så är två av Ferraris syskon fortfarande tillgängliga för försäljning pga återbud! En hane och en tik!

Tiken – Meet MyOwn Race Leader

Hanen – Meet MyOwn Pole position

9 svar på “Introducing… Meet MyOwn Ferrari!!!!!”

 1. Naaaw!! Väntar mig nästan en video i morgon redan :p *haha*

  Känns otroligt fantastiskt att få lämna över galna Ferrari i så trygga händer! Ni är som jag alltid sagt en GULDFAMILJ!!

  Kramar till er från släkten i Brunflo <3

 2. Du är galen 😉 Fast det är kanske en fördel att du precis nyss gått igenom valpstadiet och kommer ihåg hur man gör. Annars brukar det vara lite skrämmande, när man inte kommer ihåg hur man gjort med sina tidigare hundar.

  Hon är ju galet söt. Har hon en kortare svans, eller ligger hon och viftar på den på bilden?

 3. Detta kommer att bli awesome!!! Hon är så sjukt liten, ullig och gullig! Längtar tills jag får träffa henne igen =)

  Stort lycka till nu så hörs vi imorgon!

  Kramar från oss

 4. Härligt! Alla lycka till med fräsiga Ferrari!! 😉
  Och hoppas vi syns inom kort!

 5. Så fin och söt liten tjej. De kommer säkert fungera jättebra med en liten valp trots de andra, med dina kunskaper och hjälp av familjen.
  Grattis till lilla Luna valpen och Kram från släktingarna med matte :-))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *