Astra 10 månader

Nu är lilla damen 10 månader gammal! Heeelt knäppt! Att hon har åldern inne för både tävlings- och Rallylydnad känns så konstigt när allt jag ser framför mig är den lilla svarta dunbollen som studsade in i mitt liv i januari. Såklart så har jag redan börjat smida lite ondskefulla planer för framtiden mohahaha 😀

Astra10monthsbody

Alltid med svansen i topp!

Min uppfattning av min lilla Ferrari så här långt är att hon är en mycket glad, pigg, extremt snabb och kvick men samtidigt supermysig liten tjej i perfekt förpackning för mig. Hon är nog den enda av mina hundar som mer än gärna myser i soffan eller sängen flera timmar. Hon springer snabbt ut på morgonen, gör ifrån sig samtliga behov på 2 min, springer in i sovrummet igen, hoppar upp i sängen och väntar vid fotänden på mig <3 I träning är hon otroligt snabblärd, väldigt koncentrerad, galen i kamplekar och med riktigt tryck i allt! I vardagen funkar hon finfint med! Självständig och utforskar gärna saker själv när inget händer, men kommer snabbt som en pil bara jag visslar lite så hon är väldigt lyhörd. Hon har aldrig reagerat negativt mot något eller någon eller visat tecken på rädsla. Hon talar mer än gärna högt och klart om hur glad hon är när hon hälsar eller ser någon hon vill hälsa på haha. Det blir inte svårt att lära henne ”skall” till brukset haha. Så minst, yngst och svagast, men DEFINITIVT den som hörs och syns mest 😉 Vaktar inget och reagerar inte på några som helst ljud med svansen alltid i topp!

Astra10monthshead

En riktigt suverän australian shepherd med andra ord! Hon blir bara vackrare och häftigare för varje dag som går och jag tror ärligt talat att hon lever upp till sina namn ”Ferrari”(stamtavlenamnet) och ”Astra”(stjärna på latin) haha 😉 Förvaltar jag detta svarta krutpaket rätt så finns nog inga gränser på hur långt hon går!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *