Årets sista utomhusträning

Oj vad träningen kändes bra idag! Solen sken, hundarna var duktiga och förarna nöjda! Kunde inte finnas ett bättre avslut på hundåret 2013!

Film från idag

Haven fick köra rutskick och fjärrdirigering. Rutan satte han varenda trots olika avstånd och håll. Nu ska vi träna och göra det ännu svårare genom att utmana honom att söka upp rutan helt själv och lägga ut en rad olika rutor. Vi har även börjat jobba in momentrutinen att fråga ”var är rutan?” och han fokuserar framåt väldigt fint! Börjar mitt djupt grundade ruthat att börja vända mån tro?!

Sen så skulle vi träna tryck i fjärrdirigeringen och lillkillen har blivit hardcore ambassadör för ”trickutmaning 20” som vi håller vi så han vill BARA skifta ligg-sitt vackert-ligg, med GRYMT tryck dock 😛 Mot slutet av passet så fick vi iaf till några fina uppSITT haha, lilla gullefjun 😉

Magic hade väldigt roligt idag i träningen! Så lycklig och fylld av ren glädje! Som ni ser på bilden så har herr diamant börjat på stenkoll på denna ruta nu efter en sisådär 6 år!!! Men fy den som ger sig alltså 😉 Jag ger INTE upp  om vårt 1:a pris! Nu sätter han skicken klockrent på första försöket i alla våra senaste träningar. Härligt är bara förnamnet! Utöver detta så tränade vi metallapportgripanden och lite kampanj på raka ingångar där allt flöt på som sig bör.

Astra tränade fritt följ med kommendering, att skifta mellan vanlig marsch och språng marsch som vi aldrig gjort förut, tandvisning med extra störning och fortsätta nöta läggande under gång. Idag kunde vi börja så smått att gå lite framlänges. Det utvecklas! 😀 Så spännande det är att utvecklas med min lilla svarta! Kunde inte önskat efter en bättre aussietik, hon har ALLT jag söker <3

Efter träningen avrundade vi med en gemensam platsliggning för alla 5 aussies där lilla 6 månaders Blaze fick ligga en stund och sen agera lekstörning med matte Maija för alla andra. ALLA 5 skötte sig med bravur. Tysta som möss och ingen funderade ens på att resa sig. Aussiepower!

Om jag inte hinner skriva mer imorgon så önskar jag er ALLA bloggläsare Ett Riktigt Gott Nytt 2014! Må 2014 bli det bästa året hittills för er alla!

Ses och hörs nästa år!

Kramar från alla oss <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *